Dezinsecția, dezinfecția și deratizarea Porturilor Constanța, Midia și Mangalia golesc conturile CN APM cu 200.000 de lei (document)

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (CN APMC) caută o firmă care să se ocupe de dezinsecția, dezinfecția și deratizarea Porturilor Constanța, Midia și Mangalia. În acest sens, va fi organizată o procedură publică pentru atribuirea contractului „Servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în Porturile Constanța, Midia și Mangalia“, în valoare estimată de 198.900 de lei fără TVA.
 
CN APM SA Constanta are obligația să asigure în incintele portuare serviciile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare asupra bunurilor pe care le are în administrare. Prestarea acestor servicii este necesară, dat fiind contextul situației epidemiologice internaționale, în vederea aplicării prevederilor Programului național de măsuri antiepizootice pe platforma portuară. Ofertele de participare la această licitație vor fi depuse până pe data de 4.01.2018, ora 15.00. Acestea vor fi deschise pe data de 29.01.2018, ora 18.00. Cuantumul garanției de participare este de 1.900 de lei.
 
Operatorul economic participant trebuie să facă dovada prestării, în cel mult ultimii 3 ani, de servicii similare cu cele care fac obiectul contractului, a căror valoare cumulată să fie de cel puțin 190.000 de lei fără TVA, la nivelul unui contract sau al mai multor contracte de prestare servicii, finalizate sau aflate în curs de derulare.

Responsabili de atribuirea contractului 

Persoanele care dețin funcții de decizie în cadrul CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, responsabilă de atribuirea procedurii publice, sunt: director general - Nicolae Dan Tivilichi, director general adjunct - Marian Tănase, director economic - Daniela Șerban, director tehnic - Ion Tomescu, șef Departament Achiziții Publice - Otilia Ifimov, șef Serviciu Juridic și Contencios - Tănase Iulian Pepi, șef Serviciu Patrimoniu - Constantin Brandi.
 
Activitățile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare se vor aplica la suprafețele din aria administrativ-teritorială a CN APM SA Constanța. Astfel, activitatea de dezinsecție se va efectua în: clădiri; părți comune ale clădirilor, inclusiv subsolurile; canalele în care sunt amplasare rețelele de alimentare cu apă, canalizare, termoficare; parcuri, spații verzi, ape stagnate/bălți; subsoluri uscate, umede sau inundate; rampe de gunoi; platforme de gunoi special amenajate; navele administrației. Activitatea de dezinfecție se va efectua în: ghene de gunoi la clădiri, platforme de gunoi special amenajate; rampe de gunoi; locuri în care există focare declarate care pun în pericol sănătatea oamenilor; podurile clădirilor. De asemenea, activitatea de deratizare se va efectua în: clădiri ale CN APM SA; părți comune ale clădirilor, inclusiv subsolurile; canalele în care sunt amplasate rețelele de alimentare cu apă, canalizare, termoficare; subsoluri uscate, umede sau inundate; rampe de gunoi; platforme de gunoi special amenajate; navele administrației.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de participare la această licitație.
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Trei parcele de teren, situate în Porturile Constanța și Midia, pot fi închiriate de la CN APM Constanța. Licitația de atribuire se va desfășura în luna mai (DOCUMENT)

22 Apr 2024 498

Licitații Constanța CN APM Constanța investește în servicii de legătorie a documentelor (DOCUMENT)

27 Feb 2024 630

Licitații Constanța Licitație organizată de CN APM Constanța pentru securitate și detecție la incendii pentru clădirile instituției (DOCUMENT)

14 Feb 2024 650

INCD GeoEcoMar va elabora un studiu de amplasament a unor noi posturi de acostare la geamanduri în Portul Constanța (DOCUMENT)

09 Feb 2024 882

Investiție masivă în Portul Constanța! CN „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța, licitație de peste 85 milioane de euro (DOCUMENT)

07 Feb 2024 999

Licitații Constanța Licitație organizată de CN APM Constanța pentru achiziția unui sistem de baraj antipoluare (DOCUMENT)

06 Feb 2024 916

Licitație organizată de CN APM Constanța pentru modernizarea și extinderea infrastructurii de alimentare cu apă și canalizare în Portul Constanța (DOCUMENT)

06 Feb 2024 881

Licitație organizată de CN APM Constanța „desființată" de Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor. Ce decizii s-au luat?

24 Aug 2022 1553

Sistemul de securitate din Portul Constanța este întreținut de o companie controlată de firme din Cipru și Olanda

06 Aug 2022 3322

CN APM Constanța a semnat un contract cu Eximprod Engineering. Firma a avut litigii cu Primăria Constanța (DOCUMENT)

29 Jul 2022 2377

CN APM SA a cumpărat un electrostivuitor. Detalii din contract (DOCUMENT)

01 Jul 2022 928

CN APM SA a semnat un contract cu o firmă din Constanța. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)

23 Jun 2022 1002

CN Administrația Porturilor Maritime SA cumpără imprimante. Detalii din contract (DOCUMENT)

02 Jun 2022 1322

CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a încheiat un contract cu o firmă din Cluj (DOCUMENT)

15 May 2022 2620

​CN APM Constanța cumpără sisteme de baraj antipoluare. Ce societate a obținut contractual (DOCUMENTE)

10 May 2022 2821