Dezvoltatorul Sara Sea View, din Olimp, în insolvenţă Un apartament şi un teren de minigolf ale Real Estate Development SRL, de vânzare

Real Estate Development SRL, dezvoltatorul proiectului rezidenţial Sara Sea View din Olimp şi al altor lucrări de anvergură din Bucureşti şi Voluntari, judeţul Ilfov, a înregistrat, în aprilie 2011, cererea de insolvenţă la Secţia a VII-a Comercială a Tribunalului Bucureşti. De valorificarea bunurilor societăţii se ocupă lichidatorul judiciar Edge Business Restructuring Advisors SPRL.
 
Bunurile scoase la vânzare de lichidatorul judiciar sunt apartamentul nr. 23, număr cadastral 13247-C1-U23, din complexul rezidenţial Sara Sea View, situat în Olimp, precum şi teren Minigolf Muntenia, pentru care a fost primită o ofertă de cumpărare în valoare de 36.000 de euro fără TVA. Oferte superioare de preţ (pas de supralicitare - 5%) pot fi depuse de către persoanele interesate, în original, la sediul lichidatorului judiciar din Bucureşti, Piaţa Charles de Gaulle nr. 13, etaj 3, Sector 1, până cel târziu la data de 17.04.2017, ora 10.00. Regulamentul de vânzare poate fi obţinut de la sediul lichidatorului judiciar.

Despre Real Estate Development SRL

Potrivit Registrului Comerţului, firma Real Estate Development SRL a fost înregistrată în anul 2005 şi are sediul social în oraşul Voluntari. Firma provine din schimbarea sediului din alt judeţ. Capitalul social, compus din 30.020 de părţi sociale, în valoare de 10 lei fiecare, este deţinut de SC SSD - Sport System Development SRL. Administratorii societăţii, care se ocupă de „cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii“, sunt Edge Business Restructuring Advisors SPRL - lichidator judiciar şi Mirela Gabriela Roşca - administrator special.
 
Cât priveşte SSD - Sport System Development SRL, firma a fost înregistrată în anul 2013 şi are sediul social în Bucureşti. Capitalul social este deţinut de RD SRL, din Italia, cu 34,94% din capitalul social, Futura 5760 SRL, din Italia, cu 35,05% din capitalul social, şi KDC Engineering Company SRL, din Bucureşti, cu 30,01% din capitalul social. Persoane Împuternicite sunt ISD Insolvency SPRL - administrator judiciar şi Mirela Gabriela Roşca - administrator. SSD - Sport System Development SRL are ca obiect de activitate „comerţul cu amănuntul al încălţămintei şi al articolelor din piele, în magazine specializate“.

Sara Sea View, proiect demarat în 2009

În primăvara lui 2009, constructorul proiectului Sara Sea View, Synergy Construct, ceruse Tribunalului Bucureşti să demareze procedurile de insolvenţă asupra dezvoltatorului său, Real Estate Development, pentru o datorie de 2,6 milioane de euro.
 
Ansamblul rezidenţial Sara Sea View cuprinde un bloc de 128 de apartamente, cu două, trei sau patru camere şi suprafeţe cuprinse între 90 şi 150 de metri pătraţi, distribuite pe 11 etaje. Apartamentele dispun de terase şi vedere spre mare. În complex au fost proiectate şi un club de întreţinere şi recreere, restaurant, internet cafe şi un parc privat cu o suprafaţă de peste 5.000 de metri pătraţi, cu spaţii de joacă amenajate pentru copii, piscină în aer liber.
 
Proiectul ansamblului a fost realizat de compania Simtech SRL, iar construcţia, de Synergy Construct. Lucrările de construcţie au început în noiembrie 2006, urmând ca acestea să fie finalizate în perioada februarie - iunie 2008. Iniţial, proiectul blocului de 11 etaje s-a dorit a fi vândut integral pentru un preţ de aproximativ 80 de milioane de euro, dar procedura pare că nu a dat roade, astfel că acesta se vinde pe bucăţi.

Citeşte şi:

Complexul Sara Sea View din Olimp de vânzare la bucată Se poate licita pentru un apartament al Real Estate Development SRL

Complexul Sara Sea View, licitat pe bucăţi Apartament nou de vacanţă la malul mării, pentru mai puţin de 40.000 de euro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Complexul Sara Sea View din Olimp de vânzare la bucată Se poate licita pentru un apartament al Real Estate Development SRL

04 Nov 2015 6364

Complexul Sara Sea View, licitat pe bucăţi Apartament nou de vacanţă la malul mării, pentru mai puţin de 40.000 de euro

26 Sep 2015 5571