Actualitate

DGASPC Constanța caută societate pentru reabilitarea a trei locuințe protejate și a unui centru de zi pentru persoane cu dizabilități (document)

  • DGASPC Constanța caută societate care să execute lucrări pentru reabilitarea și modernizarea a trei locuințe protejate și a unui centru de zi pentru persoane cu dizabilități.
 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța organizează licitație publică pentru executarea de lucrări în cadrul Proiectului “Sprijin pentru integrare comunitara"- PIN Nicolae Bălcescu pentru: LOT 1: “Extinderea / reabilitarea / modernizarea unei cladiri, in vederea realizarii unui centru de zi (CZ) pentru persoanele cu dizabilitati din sistemul de asistenta socială pe str. Liliacului nr. 6, în sat Dorobanțu, comuna Nicolae Balcescu, jud. Constanta"; LOT 2: "Construirea/dotarea unei locuinte protejate (LP) pentru persoanele cu dizabilitati din sistemul de asistenta sociala, pe str. Garii, nr. 2A, in localitatea Nicolae Balcescu, jud. Constanta"; LOT 3: "Construirea/dotarea unei locuinte protejate (LP) pentru persoanele cu dizabilitati din sistemul de asistenta sociala, pe str. Garii, nr. 2B în localitatea Nicolae Bălcescu, jud. Constanta"; LOT 4: "Construirea/dotarea unei locuinte protejate (LP) pentru persoanele cu dizabilitati din sistemul de asistență socială, pe str. Garii, nr. 2C in loc. Nicolae Bălcescu, jud. Constanța".
 

Descrierea contractului

 
Obiectivul prezentei achiziții este reprezentat de achiziționarea de execuție lucrări pentru construirea a 3 locuinţe protejate de câte 10 locuri/locuinţă şi un centru de zi cu o capacitate de 30 de locuri, destinat atât persoanelor cu dizabilități din cele 3 LP-uri, dar și celor din comunitate. Execuție Lucrări pentru: LOT 1: “Extinderea / reabilitarea / modernizarea unei cladiri, în vederea realizarii unui centru de zi (CZ) pentru persoanele cu dizabilitati din sistemul de asistenta sociala pe str.Liliacului nr. 6, în sat Dorobantu, com. Nicolae Balcescu, jud. Constanta"; LOT 2: "Construirea/dotarea unei locuinte protejate (LP) pentru persoanele cu dizabilitati din sistemul de asistenta sociala, pe str. Garii, nr. 2A, în loc. Nicolae Balcescu, jud. Constanta"; LOT 3: "Construirea/dotarea unei locuinte protejate (LP) pentru persoanele cu dizabilitati din sistemul de asistenta sociala, pe str. Garii, nr. 2B în loc. Nicolae Balcescu, jud. Constanta"; LOT 4: "Construirea/dotarea unei locuinte protejate (LP) pentru persoanele cu dizabilitati din sistemul de asistenta sociala, pe str. Garii, nr. 2C în loc. Nicolae Balcescu, jud. Constanta"; - În conformitate cu prevederile art. 160 alin. (1) din Legea nr. 98/2016, termenul limită până la care orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări sau informatii suplimentare in legătură cu documentaţia de atribuire este de maximum 18 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor. - În conformitate cu dispoziţiile art. 160 alin. (2) din Legea nr. 98/2016, autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitărilor de clarficare/informatiilor suplimentare cu 10 zile înainte de termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor.
 
Valoarea totală estimată este de 3.921.383,92 lei, fără TVA.
 


Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante

 
Director General - Dinică Petre; Director General Adjunct - Roman Ana-Maria; Director General Adjunct Protecție Socială:Silviu Mihai Marcoșanu; Director Executiv Asistență Socială – Anca Ghițulescu; Director Executiv Protecția Copilului - Mihaela Ristea; Biroul Achiziții Urmarire Contracte: Gâlea Laura Alexandra, Popa Alexandru Iulian, Enache Dafina; Constantin Antonela Dana, Sotir Anișoara, Serviciul Administrativ Patrimoniu Tehnic:Țuțuianu Cătălin, Tudoran Corina, Stamate Ionela, Ciuceanu Mariana;Meroșneac Cătălin Cristin, Liviu Andrei; Biroul Juridic Contencios: Enache Mihai Gabriel, Ciocîrlan Monica Mihaela, Șufanu Laura, Albu Cristina, Larie Petre, Petre Lavinia Marina, Guță Titiana; Serviciul Contabilitate, Buget: Stamule Zoica, Chilă Carmen, Marcu Sorina, Cosma Felicia Iuliana, Erimia Marius Mircea, Geamalingă Tanța, Serbinuc Iuliana Claudia; Birou Monitozare Statistică Strategii Programe Proiecte: Ristea Marin, Simionescu Veronica, Gărgăianu Alina, Ovidenie Roxana, Cărțună Elena, Pricop Nicoleta; Manager Proiect: Iorucu Marian; Asistent manager: Ghițulescu Liviu.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 09.09.2020, ora 15:00.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 

Citește și:


DGASPC Constanța organizează licitație pentru închiderea Centrului de Plasament Ovidiu (document)

DGASPC Constanța organizează licitație pentru medicamente și produse farmaceutice (document)

O societate din Capitală va furniza materiale de curățenie către DGASPC Constanța (document)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

DGASPC Constanța renovează cabinetul stomatologic al CRRN Techirghiol

29 Sep 2020 557

DGASPC Constanța cumpără echipamente de protecție pentru angajați (document)

26 Aug 2020 1961

DGASPC Constanța caută firmă care să execute lucrări pentru instalarea unei platforme pentru persoane cu handicap (document)

18 Aug 2020 472

DGASPC Constanța organizează licitație pentru închiderea Centrului de Plasament Ovidiu (document)

16 Jul 2020 424

DGASPC Constanța organizează licitație pentru medicamente și produse farmaceutice (document)

13 Jul 2020 463

Ce firmă a semnat cu DGASPC Constanța. Despre ce este vorba (document)

10 Jul 2020 1889

O societate din Capitală va furniza materiale de curățenie către DGASPC Constanța (document)

08 Jul 2020 1900

DGASPC Constanța Verificarea stadiului lucrărilor din proiectul „Închiderea Centrului De Plasament Delfinul“

01 Jul 2020 581

DGASPC Constanța organizează licitație pentru achiziționarea de produse alimentare (document)

27 Jun 2020 641

Licitație publică DGASPC Constanța cumpără tipizate (document)

25 Jun 2020 546

Echipamente de protecție CJ Constanța și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului semnează un acord pentru un proiect social (document)

25 Jun 2020 1166

DGASPC Constanța organizează licitație pentru achiziționarea de pâine și produse de panificație, patiserie și cofetărie (document)

23 Jun 2020 688

Matra SRL va furniza carne de porc și preparate pe bază de carne către DGASPC Constanța (document)

17 Jun 2020 1409

DGASPC va reabilita Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență, din Constanța (document)

15 Jun 2020 1534

DGASPC Constanța cumpără echipamente de protecție și materiale igienico-sanitare pentru prevenirea infectării cu COVID-19 (document)

13 Jun 2020 1529