DGASPC Constanța caută societate pentru reabilitarea a trei locuințe protejate și a unui centru de zi pentru persoane cu dizabilități (document)

  • DGASPC Constanța caută societate care să execute lucrări pentru reabilitarea și modernizarea a trei locuințe protejate și a unui centru de zi pentru persoane cu dizabilități.
 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța organizează licitație publică pentru executarea de lucrări în cadrul Proiectului “Sprijin pentru integrare comunitara"- PIN Nicolae Bălcescu pentru: LOT 1: “Extinderea / reabilitarea / modernizarea unei cladiri, in vederea realizarii unui centru de zi (CZ) pentru persoanele cu dizabilitati din sistemul de asistenta socială pe str. Liliacului nr. 6, în sat Dorobanțu, comuna Nicolae Balcescu, jud. Constanta"; LOT 2: "Construirea/dotarea unei locuinte protejate (LP) pentru persoanele cu dizabilitati din sistemul de asistenta sociala, pe str. Garii, nr. 2A, in localitatea Nicolae Balcescu, jud. Constanta"; LOT 3: "Construirea/dotarea unei locuinte protejate (LP) pentru persoanele cu dizabilitati din sistemul de asistenta sociala, pe str. Garii, nr. 2B în localitatea Nicolae Bălcescu, jud. Constanta"; LOT 4: "Construirea/dotarea unei locuinte protejate (LP) pentru persoanele cu dizabilitati din sistemul de asistență socială, pe str. Garii, nr. 2C in loc. Nicolae Bălcescu, jud. Constanța".
 

Descrierea contractului

 
Obiectivul prezentei achiziții este reprezentat de achiziționarea de execuție lucrări pentru construirea a 3 locuinţe protejate de câte 10 locuri/locuinţă şi un centru de zi cu o capacitate de 30 de locuri, destinat atât persoanelor cu dizabilități din cele 3 LP-uri, dar și celor din comunitate. Execuție Lucrări pentru: LOT 1: “Extinderea / reabilitarea / modernizarea unei cladiri, în vederea realizarii unui centru de zi (CZ) pentru persoanele cu dizabilitati din sistemul de asistenta sociala pe str.Liliacului nr. 6, în sat Dorobantu, com. Nicolae Balcescu, jud. Constanta"; LOT 2: "Construirea/dotarea unei locuinte protejate (LP) pentru persoanele cu dizabilitati din sistemul de asistenta sociala, pe str. Garii, nr. 2A, în loc. Nicolae Balcescu, jud. Constanta"; LOT 3: "Construirea/dotarea unei locuinte protejate (LP) pentru persoanele cu dizabilitati din sistemul de asistenta sociala, pe str. Garii, nr. 2B în loc. Nicolae Balcescu, jud. Constanta"; LOT 4: "Construirea/dotarea unei locuinte protejate (LP) pentru persoanele cu dizabilitati din sistemul de asistenta sociala, pe str. Garii, nr. 2C în loc. Nicolae Balcescu, jud. Constanta"; - În conformitate cu prevederile art. 160 alin. (1) din Legea nr. 98/2016, termenul limită până la care orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări sau informatii suplimentare in legătură cu documentaţia de atribuire este de maximum 18 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor. - În conformitate cu dispoziţiile art. 160 alin. (2) din Legea nr. 98/2016, autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitărilor de clarficare/informatiilor suplimentare cu 10 zile înainte de termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor.
 
Valoarea totală estimată este de 3.921.383,92 lei, fără TVA.
 


Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante

 
Director General - Dinică Petre; Director General Adjunct - Roman Ana-Maria; Director General Adjunct Protecție Socială:Silviu Mihai Marcoșanu; Director Executiv Asistență Socială – Anca Ghițulescu; Director Executiv Protecția Copilului - Mihaela Ristea; Biroul Achiziții Urmarire Contracte: Gâlea Laura Alexandra, Popa Alexandru Iulian, Enache Dafina; Constantin Antonela Dana, Sotir Anișoara, Serviciul Administrativ Patrimoniu Tehnic:Țuțuianu Cătălin, Tudoran Corina, Stamate Ionela, Ciuceanu Mariana;Meroșneac Cătălin Cristin, Liviu Andrei; Biroul Juridic Contencios: Enache Mihai Gabriel, Ciocîrlan Monica Mihaela, Șufanu Laura, Albu Cristina, Larie Petre, Petre Lavinia Marina, Guță Titiana; Serviciul Contabilitate, Buget: Stamule Zoica, Chilă Carmen, Marcu Sorina, Cosma Felicia Iuliana, Erimia Marius Mircea, Geamalingă Tanța, Serbinuc Iuliana Claudia; Birou Monitozare Statistică Strategii Programe Proiecte: Ristea Marin, Simionescu Veronica, Gărgăianu Alina, Ovidenie Roxana, Cărțună Elena, Pricop Nicoleta; Manager Proiect: Iorucu Marian; Asistent manager: Ghițulescu Liviu.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 09.09.2020, ora 15:00.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 

Citește și:


DGASPC Constanța organizează licitație pentru închiderea Centrului de Plasament Ovidiu (document)

DGASPC Constanța organizează licitație pentru medicamente și produse farmaceutice (document)

O societate din Capitală va furniza materiale de curățenie către DGASPC Constanța (document)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Constanța Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului investește în lucrări la trei imobile (DOCUMENT)

28 Mar 2024 259

Fost director în Primăria Constanța, Emil Mereuță candidează pentru funcția de director executiv la DGASPC (DOCUMENT)

25 Mar 2024 1743

Decizie de ultimă oră în dosarul dintre Carmen Răducu și ITM Constanța. Iată ce au decis magistrații constănțeni

22 Mar 2024 778

Licitații Constanța GPL de peste 1,2 milioane de euro cumpărat de DGASPC Constanța de la firma mamei lui Cristi Borcea (DOCUMENT)

04 Mar 2024 713

DGASPC Constanța cheamă în judecată AJPIS Constanța. Care este motivul?

01 Mar 2024 764

DGASPC cheampă AJPIS Constanța în instanță! Este vizat anularea procesului verbal de la Centrul de Recupeare „Artemia” Techirghiol

25 Feb 2024 738

Ședință CJ Constanța Iată ce instituții vor forma Echipa Intersectorială Locală în domeniul prevenirii și combaterii expolatării copiilor prin muncă (DOCUMENT)

18 Feb 2024 692

Protecția Copilului Prahova, proces pe 11.000 de euro cu Protecția Copilului Constanța și Consiliul Județean! Instanța s-a retras pentru deliberări

14 Feb 2024 577

Procesul a ajuns la Curtea de Apel Constanța AJPIS a făcut recurs în dosarul unde DGASPC cere suspendarea procesului verbal emis în legătură cu Centrul „Artemia”

12 Feb 2024 989

Au semnat cu DGASPC Constanța Patru firme vor dota cele două case de tip familial și Centrul de Zi de Recuperare din Lumina (DOCUMENT)

06 Feb 2024 799

Aprobarea bugetului DGASPC Constanța, pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a CJC (DOCUMENT)

05 Feb 2024 1126

Ședință CJ Constanța DGASPC Constanța are nevoie de un teren la Băneasa pentru amplasarea unei butelii GPL pentru noile locuințe protejate ce se vor edifica

29 Jan 2024 621

Centrul de Recuperare „Artemia” Techirghiol Consiliul de Monitorizare a găsit resturi de fecale în pat, lenjerii improvizate și beneficiari violenți. Măsuri aplicate (DOCUMENT)

26 Jan 2024 2335

DGASPC Constanța Lucrări de reparații la Centrul de Recuparare și Reabilitare Neuropsihiatrică Artemia

24 Jan 2024 815

LIVE TEXT CJ Constanța prezintă activitatea directorilor din cadrul aparatului de specialitate

19 Dec 2023 932