DGASPC „Scrisori pentru fericire“. Expoziție cu vânzare a decorațiunilor de Crăciun lucrate manual

  • Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului anunță deschiderea expoziției cu vânzare a decorațiunilor de Crăciun
 
 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța vă invită să participați la expoziția cu vânzare a decorațiunilor de Crăciun realizate, manual, din materiale reciclabile, de copiii, tinerii și adulții din centrele rezidențiale. Expoziția, intitulată „Scrisori pentru fericire“ este deschisă publicului începând cu data de 17 decembrie 2021, ora 10.00, la Centrul Comercial VIVO! din Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 220, municipiul Constanța.




Anul acesta, de Crăciun, lansăm campania „Scrisoare pentru fericire“. Astfel, persoanele care se opresc la standul nostru amenajat în zona caselor de marcat din incinta centrului comercial, pot adresa gândurile și urările lor cu ocazia sărbătorilor de iarnă copiilor, tinerilor și adulților din centrele noastre rezidențiale sub forma unor scrisori. Fiecare va fi citită și, cu siguranță, va aduce multă bucurie în sufletele destinatarilor.




Nu este nevoie de gesturi mari. Un simplu gând bun poate face un copil sau un adult  fericit!


Campania este desschisă  cu o primă scrisoare semnată de echipa Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, adresată tuturor beneficiarilor sistemului de protecție specială - copii, tineri și adulți.

 


 
 

Scrisoare pentru fericire


 
Bună! Ce mai faci? Cum te mai simți?


Sper ca scrisoarea noastră să te găsească fericit, cu zâmbetul pe buze, încântat de darurile lăsate de Moș Crăciun sub brad. Cu siguranță, sunt lucruri pe care ți le dorești din tot sufletul, lucruri firești pentru vârsta ta, dar pe care Moșul nu a putut să ți le ofere acum. Să nu fi dezamăgit; niciodată să nu suferi după un bun material; să nu te lași niciodată cuprins de invidie; să nu compari niciodată ce ai tu cu ce are altul. Nu căuta bogăția în oameni, nu pune mare preț pe bunurile materiale pentru că pe acelea le poți pierde oricând. Caută, în schimb, fericirea, iubirea, bunătatea, caută cinstea, caută onoarea.


Să nu uiți niciodată că fiecare zi este o nouă speranță și că toți avem propriul nostru rol pe pământ.


Trezește-te dimineața, spală-te pe ochi, privește-te în oglindă și repetă mereu cu voce tare: „sunt unic. Sunt perfect. Sunt iubit. Am o familie foarte mare pe care mă pot baza. Am puterea să iert și să merg mai departe cu fruntea sus“! Nu lăsa niciodată capul plecat în fața nimănui; nu privi în pământ, ci privește mereu cerul.



Toți părinții visează să aibă copii perfecți. Dar dintre toți, noi suntem cei cu adevărat norocoși pentru că voi, indiferent de vârsta pe care o aveți, sunteți copiii noștri imperfecți de.... perfecți 

Vă dorim tuturor fiți sănătoși, să fiți fericiți, să vă urmați drumul în viață cu demnitate și încredere. Iar, atunci când va veni vremea să plecați din brațele noastre, să nu ne uitați. Să țineți mereu minte că la noi veți găsi oricând sprijin, alinare, îndrumare, dragoste.


Crăciun Binecuvântat, dragii noștri copii mici și mari!
 
A voastră familie pe viață,

Echipa DGASPC Constanța

 
 
 

Sursă foto: Pixabay
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

DGASPC Constanța cumpără servicii de proiectare (DOCUMENT)

29 Mar 2024 215

Licitații publice Constanța Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului investește în lucrări la trei imobile (DOCUMENT)

28 Mar 2024 354

Licitații Tulcea Ce firmă va livra carne la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului?

28 Mar 2024 334

Fost director în Primăria Constanța, Emil Mereuță candidează pentru funcția de director executiv la DGASPC (DOCUMENT)

25 Mar 2024 1852

Decizie de ultimă oră în dosarul dintre Carmen Răducu și ITM Constanța. Iată ce au decis magistrații constănțeni

22 Mar 2024 778

Consiliul Județean Constanța organizează concurs pentru conducerea executivă a DGASPC. Până când se pot depune dosarele?

10 Mar 2024 3815

Licitații Constanța GPL de peste 1,2 milioane de euro cumpărat de DGASPC Constanța de la firma mamei lui Cristi Borcea (DOCUMENT)

04 Mar 2024 714

DGASPC Constanța cheamă în judecată AJPIS Constanța. Care este motivul?

01 Mar 2024 765

DGASPC cheampă AJPIS Constanța în instanță! Este vizat anularea procesului verbal de la Centrul de Recupeare „Artemia” Techirghiol

25 Feb 2024 738

Ședință CJ Constanța Iată ce instituții vor forma Echipa Intersectorială Locală în domeniul prevenirii și combaterii expolatării copiilor prin muncă (DOCUMENT)

18 Feb 2024 692

Ședință ordinară a CJ Constanța. Stabilirea costurilor medii anuale, pentru anul 2024 pentru finanțarea serviciilor DGASPC Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

16 Feb 2024 661

Protecția Copilului Prahova, proces pe 11.000 de euro cu Protecția Copilului Constanța și Consiliul Județean! Instanța s-a retras pentru deliberări

14 Feb 2024 586

Procesul a ajuns la Curtea de Apel Constanța AJPIS a făcut recurs în dosarul unde DGASPC cere suspendarea procesului verbal emis în legătură cu Centrul „Artemia”

12 Feb 2024 998

Au semnat cu DGASPC Constanța Patru firme vor dota cele două case de tip familial și Centrul de Zi de Recuperare din Lumina (DOCUMENT)

06 Feb 2024 801

Aprobarea bugetului DGASPC Constanța, pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a CJC (DOCUMENT)

05 Feb 2024 1127