Din cauza unor situaţii neprevăzute Lucrări complementare la Centrul de Tineret din Mihail Kogălniceanu


Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Constantă a lansat o cerere de ofertă pentru o lucrare de mare amploare care se derulează în comună Mihail Kogălniceanu. Contractul pentru care ADI Constanţa a lansat procedura poartă denumirea de „lucrări complementare pentru realizarea obiectivului «reabilitarea şi extinderea unei clădiri din zona metropolitană Constanţa, localitatea Mihail Kogălniceanu, în vederea utilizării acesteia drept centru pentru tineret» “.

Potrivit obiectivului descris în contract, în comuna Mihail Kogălniceanu s-a început în anul 2013 execuţia lucrărilor la obiectivul Centru pentru tineret, dar, din cauza unui cumul de situaţii neprevăzute, a unor cauze independente de voinţa proiectantului la momentul întocmirii şi a unor erori materiale ale Documentaţiei tehnice, s-a impus actualizarea acesteia, ajustarea, corectarea şi corelarea cu situaţia din teren. Astfel, toate lucrările ce urmează a se realiza în baza actualizării DTh, au ca scop atingerea obiectivelor propuse pt clădire, acestea transpunându-se fizic în lucrări complementare ce pot fi executate independent. Valoarea estimată a contractului este de 853.148,22 lei, din care Cheltuielile diverse şi neprevăzute reprezintă un procent de 0%, adică 0 (zero) lei. Valoarea estimată a lucrărilor contractate este de 853,148.22 RON. Criteriu de atribuire: Preţul cel mai scăzut. Contractul se înscrie într-un proiect/program finanţat din fonduri comunitare, derulat prin Programul Operaţional Regional – POR.

Pers cu funcţie de decizie din cadrul ADI Zona Metropolitană Constanţa, în ceea ce priveşte organiz, derularea şi finalizarea proced sunt: Radu Mazăre, D Făgădău, N Matei, F Chelaru, I O Brăiloiu, G Scupra, V Saghiu, A Stan, A D Belu, M Gaju, F Mitroi, D Chiru, C F Micu, Cr-M Cârjaliu, M Galbinaşu, V Delicoti, N D Constantinescu. Aceleaşi persoane care aprobă/semnează doc emise în legătură cu sau pentru procedura de atribuire, inclusiv personele care aprobă bugetul aferent AC, necesar finanţării contractelor de achiiţii publice: Radu Mazăre, D Făgădău, N Matei, F Chelaru, I O Brăiloiu, G Scupra, V Saghiu, A Stan, A D Belu, M Gaju, F Mitroi, D Chiru, C Fn Micu, C M Cârjaliu, M Galbinaşu, V Delicoti, N D Constantinescu, Merla V-A, A Crăciun, I Ioniţă, Lupaţcu G, Arsenie A, Bardaşu O, Ioniţă A.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, acțiune de donare de sânge în localitate

09 Oct 2023 1421

Învestire cu gust amar la Mihail Kogălniceanu. Şase consilieri de la ALDE au lipsit de la ceremonia de validare pe funcţie (galerie foto)

25 Jun 2016 3926

Copiii cu dizabilităţi, acces gratuit Centru multifuncţional la Mihail Kogălniceanu, pe bani europeni

23 Mar 2016 3405

Centrul de Tineret şi After school-ul, finalizate La Mihail Kogălniceanu a început un nou program de asfaltare

12 Nov 2015 3324

Centrul pentru Tineret, un proiect de succes la Mihail Kogălniceanu

15 Oct 2015 2761

Centrul de Tineret din Mihail Kogălniceanu, o lucrare impunătoare ce se apropie cu paşi repezi de momentul inaugural

25 Jun 2015 1677

Străzile Unirii şi Mircea cel Bătrân, asfaltate Centrul de tineret de la Mihail Kogălniceanu, aproape gata (galerie foto)

19 May 2015 2132

Ancuţa Belu - „Avem nevoie de o astfel de construcţie în localitate“ Centrul de Tineret de la Mihail Kogălniceanu, cu un pas mai aproape de finalizare

29 Jan 2015 1348

Motive de bucurie pentru una dintre doamnele de seamă ale judeţului Primarul Ancuţa Belu îşi sărbătoreşte ziua de naştere

28 Aug 2014 3052

Lucrări de anvergură peste drum de sediul Primăriei Se lucrează de zor la centrul de tineret din Mihail Kogălniceanu (galerie foto)

26 Jun 2014 2010