Dinamic Leader SRL extinde perimetrul de exploatare de la cariera Runcu, din județul Constanța

  • Firma controlată de Mădălina Mariana Gavari și Felix-Eusebiu Sîrghei își extinde cariera de la Runcu, județul Constanța
  • Dezbaterea publică organizată de APM și Dinamic Leader SRL are loc pe 1 iulie
 
Dinamic Leader SRL anunță publicul interesat asupra definitivării Raportului de mediu pentru Planul Urbanistic Zonal - Extinderea perimetrului de exploatare la cariera Runcu (perimetrul de exploatare Runcu 2), propus în județul Constanța, Comuna Pantelimon, parcela P 314, extravilan și organizarea dezbaterii publice a acestuia în ziua de 01.07.2021,  în sistem on-line.
 
Planul Urbanistic Zonal și Raportul de mediu pot fi consultate la sediul A.P.M. Constanța, str. Unirii nr. 23, zilnic, de luni până vineri, între orele 08.00 - 14.00. Observațiile și sugestiile publicului vor fi transmise în scris la sediul A.P.M. Constanța, până la data 01.07.2021 (data dezbaterii publice).
 

Despre Dinamic Leader SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2011, cu sediul social în municipiul Constanța, pe bulevardul Mamaia, nr. 1 bis. Capitalul social al firmei este de 8.000 de lei, iar asociați sunt Mădălina Mariana Gavari, cu o cotă de participare de 25%, și Felix-Eusebiu Sîrghei, cu o cotă de 75%. Administrator al firmei este Alexandru Măcreanu și administrator special este Xpert Collect IAT SRL. Administrator judiciar este Fair&Full Insolvency Consulting SRL. „Extracţia pietrei ornamentale şi a pietrei pentru construcţii, extracţia pietrei calcaroase, ghipsului, cretei şi a ardeziei” este activitatea principală a firmei.
 
În anul 2018, firma a raportat 17 salariați, la o cifră de afaceri de 1.598.527 lei, cu o pierdere de 672.649 lei. În anul 2019, firma a raportat 0 salariați, la o cifră de afaceri de 2.553.817 lei, cu un profit de 865.344 lei.
 
Conform Confidas.ro, Felix Eusebiu Sîrghei mai este asociat în firma Fides Logistic SRL și administrator special la GA MA Activ Logystic SRL. A mai fost asociat în firma radiate Construct Active Media SRL și în Condal SRL, de asemenea, radiată.
 
Mădălina Mariana Gavari mai este asociat în Eurofier Internațional SRL, Eurofinconsult SRL și GSA Stone International SRL.
 

Felix Eusebiu Sîrghei, trimis în judecată de DNA

 
În anul 2013, DNA l-a trimis în judecată pe Felix Eusebiu Sîrghei după ce firma Construct Active Media SRL a subcontractat ilegal un contract public de peste 100.000 de euro, pe care l-a câştigat, de asemenea, ilegal, pentru reabilitarea vilei „Stejarul” din incinta Centrului de Agrement Gârboavele.
 
Felix Eusebiu Sîrghei a mai fost cercetat, în urmă cu mai mulţi ani, tot pentru obţinerea ilegală a unor contracte publice privind reparaţii la şcolile din Brăila.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.