Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa caută firmă de pază (document)

Pe licitatiapublica.ro, Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa a anunţat organizarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Servicii de pază şi protecţie, cu societăţi specializate, pentru obiective, persoane, bunuri şi valori, aflate în proprietatea/administrarea DSPJ Constanţa“, în valoare estimată de 1.288.224 de lei.
 
Ofertele de participare pot fi transmise până pe data de 2.05.2017, ora 10.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 12.00. Cuantumul garanţiei de participare este de 6.441 de lei. Ofertanţii vor mai prezenta lista principalelor servicii efectuate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii trei ani, cu indicarea valorilor, a datelor şi a beneficiarilor publici sau privaţi, însoţită de certificări/documente constatatoare sau echivalent.
 
Serviciul de pază şi protecţie în cadrul DSPJ Constanţa este destinat următoarelor obiective: imobil situat pe bulevardul Mamaia nr. 55-57, imobil situat pe strada Nicolae Iorga nr. 89, imobil situat pe aleea Lăcrămioarei nr. 1, imobil situat pe strada Viilor nr. 1, imobil situat pe strada Fragilor nr. 5, imobil situat pe strada Meşterul Manole nr. 6, imobil situat în Eforie Nord, aleea Brizei nr. 9. Operatorul economic care prestează serviciul de protecţie şi pază va asigura dotarea cu armament de apărare şi pază şi muniţia aferentă pentru agenţii de pază. Agenţii de pază execută serviciul fără armament. Armamentul acestora se află la sediul prestatorului.
 
Prestatorul serviciului va asigura următoarele mijloace tehnice de luptă şi echipamente necesare executării serviciului: spray iritant lacrimogen (câte unul pentru fiecare persoană existentă în serviciu); bastoane de cauciuc/tomfă (câte unul pentru fiecare persoană existentă în serviciu); lanternă (câte una pentru fiecare persoană existentă în serviciu); echipament de lucru (uniformă cu inscripţia denumirii operatorului economic care prestează serviciul de pază şi protecţie şi codul de identificare al agentului de pază şi intervenţie la posturi), corespunzător anotimpului şi stării vremii, pentru tot personalul care asigură serviciul de pază la obiectivele care aparţin autorităţii contractante.
 
Se vor pune la dispoziţie, în condiţiile legii, la cererea prestatorului, spaţiile şi utilităţile aferente serviciului de pază şi control acces, astfel: spaţii (puncte de control şi acces şi mobilierul strict necesar, amenajări şi dotări ale posturilor de pază, mijloace PSI din dotarea posturilor, împrejmuiri interioare şi exterioare care delimitează zona de pază a obiectivelor), utilităţi (spaţiile, amenajările şi dotările existente în punctul de control acces şi la posturile de pază se predau, pe bază de proces-verbal, operatorului economic care prestează serviciile de pază şi protecţie; acesta are obligaţia să le menţină în stare de funcţionalitate, să le întreţină şi să le repare dacă se constată că au fost deteriorate sau avariate din vina prestatorului).
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la licitaţie. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un nou contract între Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa şi Marshal Clean SRL. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

20 Mar 2022 3288

Contractul de achiziţie a serviciilor de curăţenie şi igienizare a sediilor, scos la licitaţie de DSP Constanţa (document)

14 Apr 2017 1986