Directorul comercial Gabriel Vişan a primit o sinecură de la Chimpex? Se sparge gaşca la Administraţia Porturilor Maritime



George Gabriel Vişan a fost director comercial la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa până în urmă cu aproximativ o lună. El este membru al PSD din noiembrie 2003 şi conduce organizaţia municipală de tineret a PSD Constanţa. În 2008, a candidat pentru un loc la Camera Deputaţilor în Colegiul 4, fără succes. De asemenea, George Vişan este vicepreşedinte în organizaţia judeţeană a PSD şi consilier local. Cu un astfel de CV, este clar că funcţia de la port a obţinut-o pe recomandările de la partid.
 
De curând, George Vişan şi-a dat demisia din funcţia de director comercial al CN APMC. Nu ştim ce l-a determinat pe fostul director să ia această decizie, dar contextul este interesant. Această mişcare a directorului Vişan apare pe fondul blocajului negocierii contractelor de închiriere dintre agenţii economici din port şi Administraţia Porturilor. Apreciat probabil pentru activitatea în funcţia de director comercial al CN APMC, George Vişan a primit o ofertă pentru aceeaşi funcţie la Chimpex, companie care-şi desfăşoară activitatea tot în port. Nu ştim cum şi-a ales momentul schimbării George Vişan, dar este cert că, exact înainte de plecarea sa de la CN APMC, Chimpex a semnat contractul de închiriere şi a primit şi autorizaţia de construire a unui siloz pentru un terminal de cereale în Portul Constanţa. Probabil că directorul general Valeriu Ionescu, care a supravegheat negocierea, nu a ştiut de propunerea făcută de cei de la Chimpex subordonatului său. Acum, odată cu venirea guvernului de tehnocraţi al lui Dacian Cioloş şi cu schimbarea ministrului Transporturilor, o parte a conducerii CN APMC se gândeşte la noi oportunităţi. 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Portul Constanța Verdict amânat pentru profitul din port! Fondul Proprietatea SA, în așteptare

28 Mar 2024 84

Portul Constanța a cumpărat lapte praf. Vezi pentru ce sumă (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 352

Decizie CNSC Software Imagination & Vision SRL a contestat o licitație organizată de Portul Constanța!

27 Mar 2024 346

Drumurile intens circulate din Portul Constanța vor fi asfaltate

26 Mar 2024 384

CN APM SA Constanța Contract pentru dragaj de investiții în porturile maritime. Ce valoare are (DOCUMENT)

24 Mar 2024 534

Cumpărări directe DSL Save Topleg SRL, din Caransebeș, va oferi CN APM Constanța SA servicii de legătorie a documentelor (DOCUMENT)

21 Mar 2024 339

Știri Portul Constanța CN APM cumpără consultanță pentru proiectul de extindere a drumului dintre Poarta 7 și podul nou de la Agigea, la intersecția cu drumul dintre Poarta 9 și Poarta 8 (DOCUMENT)

20 Mar 2024 467

Pureships Services SRL, din Constanța, va repara navele multifuncționale Sela și Noema ale Administrației Porturilor Maritime! (DOCUMENT)

18 Mar 2024 396

Acționarii CN APM Constanța vor desemna membrii provizorii în Consiliul de Administraţie pe 25 aprilie

18 Mar 2024 388

Florin Goidea, directorul ACN Constanța, cooptat în echipa lui Florin Mitroi. Ce funcție ar putea avea după alegeri?

17 Mar 2024 807

Oportunități de afaceri în portul Constanța Intensificarea parteneriatelor comerciale între România și Austria

13 Mar 2024 558

Licitații Constanța CN APM SA achiziționează servicii de verificare, reparare și etalonare a aparatelor de măsură și control (DOCUMENT)

11 Mar 2024 433

CN APM SA Constanța cumpără servicii de reparații al șalupei Sirius 1

02 Mar 2024 482

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța anunță licitație pentru lucrări de foraj orizontal dirijat (DOCUMENT)

01 Mar 2024 656

Compania Naționala Administrația Porturilor Maritime SA Constanța în proces cu două firme. Dosarul, pe rolul Tribunalului

01 Mar 2024 552