Discuţii cu o companie low cost Conducerea Aeroportului „Mihail Kogălniceanu“ vrea curse directe către Londra

După demisia din funcţia de director general a lui Cristian Moldovanu, Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu“ (AIMK) are o conducere interimară. Din data de 18 noiembrie, Ionuţ Bogdan Artagea, director operaţional în cadrul instituţiei, conduce aeroportul. Este însă vorba despre un interimat pe o perioadă nedeterminată, potrivit spuselor lui Bogdan Artagea. „Ministerul Transporturilor va trebui să decidă când anume va începe procedura pentru numirea unui nou director general în baza OUG 109/2011“, a declarat directorul interimar al AIMK. Întrebat dacă intenţionează să participe la procedura de selecţie pentru a fi director plin, Artagea a mărturisit că nu a luat încă o decizie în acest sens. „Deocamdată, nu s-a pus problema, nu m-am gândit“, a declarat directorul interimar, care a ţinut să precizeze că, pentru moment, are alte obiective, şi anume atragerea de noi curse, de noi destinaţii de pe aeroport.

În această ordine de idei, Artagea a menţionat că la momentul actual au loc discuţii cu o companie aeriană low cost. „Suntem în discuţii cu Wizz Air pentru curse Mihail Kogălniceanu - Luton, Londra“, a afirmat directorul AIMK, cu menţiunea că are în vedere, în viitorul apropiat, şi atragerea altor destinaţii.
Nu mai puţin important, directorul interimar al instituţiei a amintit că, de la 1 aprilie, de pe AIMK va opera Blue Air, fiind vorba despre curse către Bergamo (Italia).
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Adrian

22 Mar, 2015 01:08

Sa dea domnul sa reusiti sa faceti cursa Constanta-Luton

Pentru maria

22 Jan, 2015 14:03

Maria, poti ajunge la Atena cu o escala simpla la Istanbul. Tine de noi sa ne sustinem si promovam aeroportul calatorind de aici!

maria

22 Jan, 2015 11:44

Insist sa aduc in atentia conducerii aeroportului organizarea de curse spre si de la ATENA. Sint atitia studenti greci ,oameni de afaceri si altii interesati de o legatura directa cu Grecia.Inclusiv comunitatea greaca a facut demersuri in acest sens dar,fara nici un rezultat.E normal sa ai aeroport la doi pasi si sa fii obligat sa parcurgi sute si sute de km. pina la Otopeni?

Articole asemanatoare

Agitaţie pe Aeroportul de la Mihail Kogălniceanu. O aeronavă Wizz Air nu poate decola. Iată motivul

13 Jun 2019 2963