Discuţii legate de sistemul de sănătate Președintele CJC Marius Horia Țuțuianu a primit vizita oficială a unei delegații din Shanghai

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a primit astăzi vizita oficială a unei delegații compusă din înalți oficiali ai Municipalității Shanghai. Delegația chineză a fost condusă de Chengdong YI, Director General Adjunct al Comisiei Municipale de Sănătate din Shanghai.

 

„Îmi doresc ca odată cu această vizită să începem să construim împreună o relație cât mai eficientă pe termen lung. Expertiza și experiența dumnealor ca specialiști în domeniul medical poate reprezenta un foarte mare avantaj pentru județul nostru. Consider că această întâlnire este o bună ocazie să ne consolidăm buna colaborare și să fie un prim pas spre implementarea unor proiecte cu impact major asupra domeniului medical. Realizările sistemului medical chinez sunt extrem de importante și recunoscute la nivel internațional, iar acest lucru ar putea veni în sprijinul și folosul comunității din județul Constanța. Mai mult, sunt mereu într-o continuă căutare de soluții și tehnologii inovatoare pentru o diagnosticare cât mai rapidă, dar și pentru o tratare cât mai eficientă a afecțiunilor cu care se confruntă cetățenii acestui județ”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.


În cadrul vizitei, s-au purtat discuții legate de sistemul integrat de sănătate, de finanțarea serviciilor de sănătate și medicina muncii. O altă temă de discuții extrem de importantă, a fost ce privind rolul guvernului în gestionarea economică a spitalelor publice.

Delegația chineză a efectuat în cursul zilei de astăzi o vizită la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa. Aici, oficialii au purtat discuții cu reprezentanții instituției medicale și au facut un tur la secția de Pediatrie şi la cea de Ortopedie. Mâine aceștia vor vizita Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol, precum și Sanatoriul Balnear Mangalia.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință de CJC Mihai Lupu forțează retragerea județului Constanța din Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța. Care sunt celelalte proiecte? (DOCUMENTE)

18 Apr 2024 293

Research Consorzio Stabile Societa Consortile A.R.L. execută lucrările Proiectul de salvare și punere în valoare a Mormântului pictat hypogeu s-a majorat cu 10%! (DOCUMENTE)

17 Apr 2024 387

Asociația de Dezvoltare Durabilă Constanța a lansat două licitații Președintele Mihai Lupu – „CJC va depune plângere penală“ - VIDEO

17 Apr 2024 444

Noi numiri în CA-urile spitalelor din subordinea Consiliului Județean Constanța, după revocarea lui Sorin Ciutureanu (DOCUMENTE)

17 Apr 2024 485

LIVE TEXT Ședință extraordinară a Consiliului Județean Constanța. Ordinea de zi, suplimentată cu încă un proiect (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Apr 2024 820

Licitații directe CJC cumpără servicii de publicitate aferente unui proiect finanțat prin PNNR. Despre ce este vorba?

16 Apr 2024 433

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 586

Consilierii județeni din Constanța se întrunesc pentru a aproba actualizarea indicatorilor tehnico – economici pentru reabilitarea Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” (DOCUMENT)

16 Apr 2024 310

Sorin Ciutureanu, revocat din Consiliile de Administrație ale spitalelor aflate în subordinea CJ Constanța (DOCUMENT)

16 Apr 2024 708

Mihai Lupu vrea să retragă Consiliul Județean Constanța din Asociația de Dezvoltare Durabilă (DOCUMENT)

16 Apr 2024 716

Marius Mocanu, fostul avocat al lui Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, executat silit de fiscul din Constanța (DOCUMENT)

14 Apr 2024 5886

Ședință CJ Constanța Sumă de peste patru milioane de euro alocată pentru reabilitarea Bibliotecii Județene. Este vizată creșterea eficienței energetice (DOCUMENT)

14 Apr 2024 476

Ședință Consiliul Județean Constanța Reabilitarea, modernizarea și dotarea „Casei Albe” din Constanța, estimată la peste 11,2 milioane de euro!

14 Apr 2024 820

Cumpărări directe Digital Tehno Plus SRL a semnat cu CJC Constanța. Firma va repara stemele de detectare incendiu, instalate în Centrul Militar Zonal și Pavilionul Expozițional (DOCUMENT)

14 Apr 2024 419

Consiliul Județean Constanța achiziționează aparatură IT în vederea îmbunătățirii actului educațional. Sunt vizate școlile speciale din subordinea instituției!

11 Apr 2024 378