Doi dintre revoluţionarii intraţi în greva foamei la Constanţa, duşi cu salvarea la spital

Doi dintre revoluţionarii din Constanţa intraţi, miercuri, în greva foamei, au fost duşi ieri la spital, a declarat Constantin Vasilescu, preşedintele Asociaţiei Decembrie 1989 Constanţa, care urmează şi el acest protest. Controlul medical care li se face zilnic greviştilor a relevat, ieri, că doi dintre ei, Romeo Onilă şi Michi Zăru, aveau valori scăzute ale tensiunii şi glicemiei, astfel că au fost transportaţi la spital cu salvarea.

„A intrat în schimb în greva foamei o altă colegă a noastră, revoluţionara Ecaterina Macoveiciuc, iar mâine (n.r. astăzi) mai vin doi, de la filiala Eforie a Asociaţiei. Luni, vom pleca cât mai mulţi la Bucureşti, unde revoluţionari din toată ţara participă, la Guvern,  la un miting”, a mai spus Constantin Vasilescu.
Revoluţionarii constănţeni au intrat în greva foamei la sediul  Asociaţiei Decembrie 1989 (vizavi de Prefectură). „În numele asociaţiilor constănţene de revoluţionari, protestăm vizavi de ordonanţa 95/30 decembrie 2014. Solicităm anularea acesteia, revenirea la Legea 341 şi demiterea secretarului de stat Adrian Sanda (n.r. secretar de stat în cadrul Secretariatului de stat pentru Recunoașterea Meritelor Luptătorilor Împotriva Regimului Comunist Instaurat în România în Perioada 1945 - 1989)”, a precizat Constantin Vasilescu.  
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doi dintre revoluţionarii din Constanţa intraţi în greva foamei au fost duşi la spital

09 Jan 2015 2286