Doi tineri, prinși în flagrant în timp ce încercau să distrugă un parcometru la Tulcea (GALERIE FOTO)

Parcometru spart Tulcea. Foto: facebook/Direcția de Poliție Locală a Municipiului TulceaDirecția de Poliție Locală a Municipiului Tulcea a fost solicitată noaptea trecută să intervină în parcarea din zona Casei Sindicatelor.

Potrivit reprezentanților Direcției de Poliție Locală a Municipiului Tulcea, dispecerul de serviciu a observat pe camera de supraveghere poziționată la “Casa Sindicatelor” cum doi tineri încercau să spargă parcometrul din acea zonă.
 

„Echipajele poliției locale s-au deplasat de urgență și au reținut cele două persoane. Acestea au fost aduse la sediul Poliției Locale și ulterior, predate agenților din cadrul Poliției Municipiului Tulcea.
Încă o dată, avertizăm toți cetățeni că toate parcometrele din municipiu sunt supravegheate 24 din 24 de ore“ - au mai precizat reprezentanții Direcției de Poliție Locală a Municipiului Tulcea.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Avitech CO încasează 3.8 milioane de lei pentru cele 120 de automate electronice de plată pentru parcare din municipiul Constanța. Un parcometru costă cât o mașină second-hand (DOCUMENTE)

23 Feb 2022 4612