Domeniul public al municipiului Constanța, eliberat de 13 vehicule abandonate sau fără stăpân (FOTO)


 Poliștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice acționează în permanență pentru eliberarea străzilor, trotuarelor și locurilor de parcare ocupate de aceste vehicule care strică imaginea orașului, multe dintre ele adevărate focare de infecție.

Săptămâna trecută, polițistii locali au desfășurat o nouă acțiune tematică de eliberare a domeniul public de vehicule abandonate.

Din cele 29 de vehicule, pentru care primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac semnase o dispoziție de ridicare de pe domeniul public, în conformitate cu prevederile Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unității administrativ-teritoriale, pentru 13 a fost dispusă măsura ridicării. Din cele 13, 9 erau abandonate și 4 fără stăpân., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 

Acestea au fost transportate în parcul de mașini al municipalității situat pe strada Vârful cu Dor. Proprietarii autovehiculelor care vor să le recupereze trebuie să se prezinte la sediul Direcției generale poliția locală Constanța.

De asemnea, s-au conformat somațiilor aplicate și au eliberat domeniul public ori s-au pus în legalitate, un număr de 16 proprietari, fapt pentru care le mulțumim pentru spiritul civic.

Acțiuni similare se vor derula în mod constant și cu respectarea etapelor procedurale, conform Legi 421/2001 actualizata.

În cazul în care aveți cunoștință despre existența unor autovehicule care au fost abandonate pe domeniul public, vă rugăm să apelați numerele de telefon: 0241.484205 și 0341.922-Dispecerat Direcția generală poliția locală sau puteți trimite sesizare pe adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro ., a mai punctat sursa citată. 


Citește și:

Constănțeanul supărat. Noile giratorii de la intrarea în stațiunea Mamaia costă o mică avere „Confort Urban lucrează cu prețuri mai mari decât CNAIR"


foto: Primăria Constanța 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.