Dorești o carieră în psihologie, în Poliția Română? Iată condițiile


  • Pentru posturile de ofițeri de poliţie specializarea „psihologie” trebuie să deții studii universitare de lungă durată cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul/profilul socio-psiho-pedagogie sau studii de licență ciclul I de studii universitare (în sistem Bologna) în domeniul fundamental științe sociale, ramura de știință psihologie și științe comportamentale, domeniul de licență psihologie, numai cu specializarea psihologie.
Dorești o carieră în psihologie, în PolițiaRomână?

Aplică pentru unul dintre posturile vacante, în cadrul instituției, prin încadrare directă, din sursă externă.

Ai la dispoziție 18 posturi de ofițer de poliție specialitatea „siguranță școlară - psiholog” și 14 posturi de ofițer de poliție specialitatea „psihologie”.

Pentru posturile de ofițeri de poliţie specializarea „siguranță școlară – psiholog” trebuie să deții studii universitare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în specializarea psihologie sau studii superioare absolvite cu diplomă de licență, ciclul I de studii universitare (în sistem Bologna) în specializarea psihologie.

Pentru posturile de ofițeri de poliţie specializarea „psihologie” trebuie să deții studii universitare de lungă durată cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul/profilul socio-psiho-pedagogie sau studii de licență ciclul I de studii universitare (în sistem Bologna) în domeniul fundamental științe sociale, ramura de știință psihologie și științe comportamentale, domeniul de licență psihologie, numai cu specializarea psihologie.

De asemenea, candidații trebuie să dețină atestat de psiholog cu drept de liberă practică în specialitatea psihologie aplicată în domeniul securității naționale, eliberat de Colegiul Psihologilor din România.

Înscrierea se realizează, până la data de 5 octombrie 2021 (inclusiv în zilele nelucrătoare, iar, pe data de 5 octombrie 2021, până la ora 16:00), online, la adresa de e-mail a fiecărei structuri unde se efectuează recrutarea.

Informaţii complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiţiile de participare, documentele necesare şi modalităţile de desfăşurare a concursurilor găsiți aici - https://www.politiaromana.ro/.../anunt-pentru-ocuparea-a...

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Flagrant și mai multe perchezitii în Constanța! Tânărul prins când voia să pună în circulație peste 1700 de euro falși, pus în libertate (VIDEO)

19 Jan 2022 444

Poliția Română Toleranță zero față de criminalitate. 97 de percheziții efectuate de oamenii legii

18 Jan 2022 537

„Pe Waze arată că sunteți pe cealaltă stradă”. Discuție între un șofer și un polițist

09 Jan 2022 7021

Postare virală pe Facebook-ul Poliției Române „Există posibilitatea ca un animal de companie, găsit de tine, să fie microcipat. Mergi cu el la veterinar”

09 Jan 2022 917

Doi bărbați care au postat pe Facebook o imagine în care erau înarmați au fost vizitați de polițiști "Primiți cu Poliția?"

06 Jan 2022 721

Percheziție în Constanța Peste două tone de petarde, indisponibilizate de polițiștii de la transporturi

21 Dec 2021 794

Alertă în învățământul dobrogean! O învățătoare de la o școală din județul Constanța a dispărut

16 Dec 2021 12852

Poliția Română desfășoară acțiunea „Foc de artificii” Comerțul ilegal cu articole pirotehnice se pedepsește cu închisoare

15 Dec 2021 562

Constanța Bunuri susceptibile a fi contrafăcute, ridicate de polițiști. Ce au găsit oamenii legii în două containere (GALERIE FOTO)

15 Dec 2021 600

Percheziții în mai multe județe din țară. Vizate, persoane ce dețin ilegal arme de foc

15 Dec 2021 721

Peste 100 de percheziții, pentru indisponibilizarea unor arme introduse ilegal în țară. Printre județele vizate, și Constanța (GALERIE FOTO +VIDEO)

09 Dec 2021 760

Ateneul Român a fost vandalizat! Primarul general și Directorul Poliției București au fost sesizați

07 Dec 2021 754

Percheziții domiciliare, în județul Constanța. Un bărbat a fost arestat preventiv (GALERIE FOTO +VIDEO)

06 Dec 2021 1445

Polițiștii cer ajutorul publicului în prinderea celor mai căutați criminali din Europa (VIDEO)

03 Dec 2021 619

Peste 80 de percheziții domiciliare și peste 150 de mandate de aducere pentru indivizi bănuiți de trafic de persoane (VIDEO)

24 Nov 2021 822