Dosare penale întocmite de polițiștii rutieri din judeţul Constanţa. Conducători auto sub influenţa drogurilor sau a băuturilor alcoolice

În cursul zilei de ieri, poliţiştii rutieri din Constanţa au întocmit dosare penale în trei cazuri de încălcare a legii:
 
La data de 19 august a.c., în jurul orei 10.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, de 60 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Mangalia, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
 
La data de 19 august a.c., în jurul orei 14.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 22 ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza orașului Cernavodă, fiind sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test, rezultatul a fost pozitiv (cannabis), conducătorul auto fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice.  
 
La data de 20 august a.c., în jurul orei 03.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 39, în localitatea Eforie-Sud, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.