Două persoane depistate de polițiștii locali din Constanța în zona Tomis 3 în timp ce consumau alcool și substanțe interzise

Suspecți depistați de Poliția Locală. Foto: Primăria ConstanțaJoi, 26 mai a.c, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pentru menținerea ordinii și siguranței publice, au depistat în zona Tomis 3, două persoane care consumau băuturi alcoolice, iar una dintre acestea își confecționa o țigaretă artizanală.

Dat fiind faptul că acestea se aflau într-o stare euforică, iar mirosul degajat din tigară era unul înțepător s-a procedat la efectuarea unui control sumar la fața locului. Au fost găsite două bile din staniol ce conțineau o materie vegetală verde, cu miros înțepător, susceptibilă a fi substanță cu efect psihoactiv/psihotrop.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru întocmirea actelor procedurale necesare înaintării dosarului instituției abilitate pentru luarea măsurilor legale.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, în afară de zona în care a fost constatată infracțiunea, polițistii locali au mai verificat și monitorizat 29 de locații de interes public din oraș: /(//bd. Aurel Vlaicu, str. Ștefăniță Vodă, str. Suceava, aleea Lotus, str. Cișmelei, str. Dispensarului, bd. Al. Lăpușneanu, str. Soveja, str. Adamclisi, aleea Heracleea, piața Tic-Tac + Complex, City Park Mall, str. Cpt. D. Eugeniu, bd. Tomis, piața Cireșica, zona Dacia, str. Poporului, Galeriile Soveja, Henri Coandă, str. Tulcei, aleea Zmeurei, Macu Roșu, piața Brotăcei, str. Dionisie cel Mic, str. Portiței, str. Izvor, aleea Umanității, stații CT Bus//);/

În cadrul activităților de prevenire și combatere a faptelor ilicite au fost legitimate 140 persoane dintre care 16 apelau la mila publicului.

Oamenii legii au aplicat 128 sancțiuni contravenționale în valoare de 34.890 lei și au dispus 2 măsuri complementare de aducere a terenului la starea inițială.

„Cele mai multe abateri au vizat fapte antisociale din spectrul ordinii și liniștii publice precum: proferarea de injurii, apelarea la mila publicului, consumul de alcool pe domeniul public sau tulburarea ordinii, liniștii locuitorilor și a bunei vecinătăți.

De asemenea, au fost aplicate amenzi contravenționale pentru lipsa titlului de călătorie valabil, expirareatermenului de valabilitate a actului de identitate,răscolirea gunoiului din containere, depozitarea unor bunuri pe domeniul public, lipirea sau expunerea de afise în alte locuri decât cele special amenajate.

Activități similare se vor derula în continuare, în scopul asigurării unui climat public civilizat.


Cetățenii sunt rugați să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro“ - au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Garda de Mediu Constanța a amendat o societate de dezmembrări vehicule scoase din uz cu 15.000 lei. Iată de ce

19 Apr 2024 278

Amendă de zeci de mii de lei pentru un operator economic din localitatea Lazu, județul Constanța. Ce nereguli a constatat Garda de Mediu (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 405

Acțiunea Blocada în județul Constanța! Peste 500 de amenzi aplicate de Poliție (FOTO)

15 Apr 2024 367

Știri Constanța Ce a descoperit Poliția pe malul Lacului Istria? S-a lăsat cu dosare penale

13 Apr 2024 699

Știri Constanța Incident rutier în Săcele. Tânăr șofer, tras pe dreapta de Poliție

13 Apr 2024 635

Respectați limitele de viteză! Acțiune a Poliției Rutiere în județul Constanța!

13 Apr 2024 534

Acțiune împotriva pescuitului ilegal pe Dunăre Poliția Transporturilor Navale intervine într-o operațiune în zona Hârșova - Ghinărești (FOTO)

13 Apr 2024 513

Dosarul se află la Tribunalul Constanța Termica Distribuție Năvodari SRL vrea să scape de o amendă redusă la jumătate, primită de la Garda de Mediu

12 Apr 2024 560

Amenzi în Portul Constanța! Patru operatori de cereale, sancționați de Garda de mediu

12 Apr 2024 509

Sancțiuni drastice pentru încălcările legate de gestionarea deșeurilor în Constanța (FOTO)

12 Apr 2024 445

Sancțiuni aplicate de polițiști în urma unor acțiuni în județul Constanța

05 Apr 2024 591

Ce au decis judecătorii în procesul în care Logis Project SRL a contestat amenda primită de la Garda de Mediu Constanța?

04 Apr 2024 590

Constanța O femeie a reclamat la Protecția Consumatorului restaurantul La Scoica, după ce a mâncat acolo de 8 martie. Ce spune Nicu Lascu despre incident?

04 Apr 2024 18481

Acțiuni ale Poliției la Constanța! Oamenii legii au aplicat amenzi

03 Apr 2024 574

Situații de risc pe drumurile din Constanța! S-a lăsat cu dosare penale

03 Apr 2024 598