DRDP Constanța anunță Când și pe ce drumuri naționale se vor efectua “Anchetele de circulație Origine – Destinație”


Agenția de Încasări Giurgeni, foto: Facebook/ Directia Regionala de Drumuri si Poduri Constanta
DRDP Constanța informează participanții la trafic că, în data de 28 septembrie 2022 se vor efectua “Anchetele de circulație Origine – Destinație”, amânate din data de 21 septembrie a.c.


Vă reamintim câteva detalii referitoare la aceste anchete de circulație, efectuate cu avizul și cu sprijinul poliției rutiere, puse la dispoziție de DRDP Constanța: 

Scopul 

Aceste anchete sunt măsurători de trafic care se efectuează în scopul determinării curenților de circulație pe drumurile de interes național și internațional aflate în administrarea C.N.A.I.R. S.A.

Acestea vizează:

- determinarea numărului total de vehicule, pe categorii, care circulă la un moment dat pe rețeaua rutieră luată în considerare
- cunoașterea, prin chestionarea conducătorilor de vehicule, a originii, destinației, datelor socio-economice și a tipului călătoriei sau felul încărcăturii vehiculelor de marfă (inclusiv gradul de încărcare) care se deplasează la un moment dat pe rețeaua luată în considerare, precum și numărul de pasageri din aceste vehicule.

Locul

Posturile de anchetă origine-destinație vor fi amplasate pe ambele sensuri, pe:


- drumul național DN 3, Punctul de Control Trecere Frontieră Ostrov;
- drumul național DN 38, Punctul de Control Trecere Frontieră Negru Vodă;
- drumul național DN 39, Punctul de Control Trecere Frontieră Vama Veche;
- drumul național DN 2A, Agenția de Încasare Giurgeni;
- drumul național DN 2A, km 50.

Modul de lucru:

Participanții la trafic vor fi opriți de către echipele formate din recenzori cu ecusoane și agenți de poliție rutieră și vor fi invitați să răspundă la o serie de întrebări, ca de exemplu: localitatea unde a început călătoria, originea ei (ex.acasă, loc de muncă, școală, cumpărături etc.), localitatea unde se va încheia călătoria, destinația, frecvența călătoriei, în cazul vehiculelor de marfă – tipul mărfii, pentru vehiculele de pasageri-numărul de pasageri etc.

Răspunsurile vor fi consemnate de recenzori pe formulare tipărite.


Rugăm participanții la trafic să fie cooperanți și să dea răspunsuri corecte, astfel încât ancheta să se desfășoare în condiții bune și într-un timp cât mai scurt.

Vă mulțumim pentru timpul acordat!, transmite DRDP Constanța 


 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ultima etapă a anchetelor de circulație origine – destinație, desfășurată de DRDP Constanța. La ce întrebări răspund participanții la trafic

01 Nov 2022 621

Val de contestații depuse la CNSC pentru acordul cadru de întreținere a covoarelor asfaltice pe rețeaua de drumuri din administrarea DRDP Constanța - SDN Tulcea

25 Oct 2022 732

D.R.D.P. Constanța continuă anchetele de circulație. În ce zone au loc și la ce întrebări trebuie să răspundă participanții la trafic

11 Oct 2022 671

Sistem integrat de climatizare pentru sediul DRDP Constanța. Cine se ocupă de proiectare și execuție (DOCUMENT)

19 Sep 2022 691

Programul de finanțare nerambursabilă 2022 continuă! DRP lansează o nouă sesiune de depunere de cereri de finanțare de proiecte

16 Sep 2022 452

DRDP Constanța achiziționează coșuri de gunoi stradale în valoare de 100.000 lei

11 Sep 2022 650

DRDP Constanța, în doliu. „Îi vom păstra cu respect amintirea“

31 Aug 2022 5557

Accident rutier pe Autostrada A2 București-Constanța pe sensul către litoral. Traficul, îngreunat în zonă (GALERIE FOTO)

24 Aug 2022 1343

Trafic îngreunat pe pe Autostrada A2 București-Constanța din cauza mai multor evenimente rutiere

08 Aug 2022 1086

DRDP Constanța informează Patru mașini, implicate în accident la intrarea în satul Albina, jud. Brăila. Trafic îngreunat (FOTO)

07 Aug 2022 1843

Accident rutier pe Autostrada A4, pe sensul Agigea - Ovidiu. Unde pot duce oboseala și neatenția la volan (GALERIE FOTO)

04 Aug 2022 3407

Declarație de avere Elena Economu, șef tură la DRDP Constanța, nu deține bunuri. Soțul, în schimb, este asociat într-o firmă din Mangalia (DOCUMENTE)

28 Jul 2022 1357

Șef secție din Regionala de Drumuri Constanța cu trei apartamente, o casă și un teren intravilan. Este vicepreședinte în PSD (DOCUMENTE)

26 Jul 2022 1554

Două accidente pe Autostrada A2 București-Constanța. Traficul este intens pe sensul către litoral (GALERIE FOTO)

25 Jul 2022 1019

Declarații de avere Liliana Dragomir, șef Secție în DRDP Constanța, trei mașini, credite și o remorcă (DOCUMENTE)

25 Jul 2022 1085