Echipele Primăriei Constanța reamenajează locul de joacă din Piațeta Far

  • Lucrările de reamenajare a locurilor de joacă se derulează la foc continuu în municipiul Constanța.
  • După amenajarea infrastructurii locului de joacă din Piațeta Far, zilele trecute au fost finalizate lucrările de montare a gardului și a unor elementele de joacă noi.

Fie că vorbim despre lucrările de infrastructură sau de cele prin care se montează noi elemente de joacă sau se recondiționează altele, echipele de muncitori contractate de Primăria Constanța se asigură că cei mici vor avea parte de condiții bune atunci când vor putea merge din nou în locurile de joacă.

După amenajarea infrastructurii locului de joacă din Piațeta Far, zilele trecute au fost finalizate lucrările de montare a gardului și a unor elementele de joacă noi. Astfel, cei mici vor avea la dispoziție leagăne, balansoare, panouri de joc, cățărătoare, jocuri pe arc și un ansamblu de jocuri.

Urmează montarea aparatelor de fitness care vor putea fi folosite deopotrivă de cei mari și cei mici și, de asemenea, înlocuirea unor elemente de joacă și grupuri modulare vechi.

După finalizarea acestor lucrări, ultimul pas va consta în turnarea covorului de cauciuc, multistrat pentru siguranța celor mici.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.