Economu International Shipping Agency a fuzionat cu Mardi Holding SRL din Bucureşti şi Noreco Agencies Ltd SRL din Constanţa. Detalii

În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia Adunării Generale a Asociaţilor societăţii Economu International Shipping Agency SRL din data de 11.07.2018. Inkerman Holdings PLC, societate cipriotă, reprezentată de Marios Saveriades şi Constantionos Sayeriades, şi invitaţii Konstantinos Economou (asociat al Noreco agencies Ltd SRL - societate absorbită) şi Winthorpe Holdings Limited (asociat al Noreco Agencies Ltd SRL şi Mardi Holding SRL - societăţi absorbite), societate cipriotă, reprezentată de Magdalini Kyriakou, Marlos N. Oikonomou şi Konstantinos Economou, au luat mai multe decizii.
 
Astfel, a fost aprobată fuziunea prin absorbţie dintre Economu International Shipping Agency  SRL, în calitate de societate absorbantă, cu societăţile Mardi Holding SRL, cu sediul în Bucureşti, şi Noreco Agencies Ltd SRL, cu sediul în Constanţa, în calitate de societăţi absorbite, conform Proiectului de fuziune prin absorbţie întocmit cu data de referinţă 30.09.2017 şi publicat în Monitorul Oficial al României nr. 1669/2.05.2018.
 
Ca urmare a fuziunii prin absorbţie, societatea absorbantă Economu International Shipping Agency SRL va prelua 100% din activele şi pasivele societăţilor absorbite, inclusiv terenul în suprafaţă de 445 mp, situat în intravilan, pe teritoriul cadastral al municipiului Constanţa, strada Traian nr. 72, judeţul Constanţa, notat cu nr. cadastral 11943, achiziţionat de către Mardi Holding SRL de Ia Darie N. Emilia.
 
O altă decizie se referă la aprobarea majorării capitalului social al Economu International Shipping Agency SRL cu suma de 360 de lei, reprezentând valoarea a 36 de părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei.
 
În urma fuziunii, capitalul social al Economu International Shipping Agency SRL va fi de 560 de lei, împărţit în 56 de părţi sociale, fiecare având o valoare nominală de 10 lei, structura asociaţilor prezentându-se astfel: Inkerman Holdings PLC - 46 părţi sociale deţinute, în valoare de 460 lei, având cota de participare la beneficii şi pierderi de 82,14%; Winthorpe Holdings Limited - 9 părţi sociale deţinute, în valoare de 90 lei, având cota de participare la beneficii şi pierderi de 16,07%; Konstantinos Economou - o parte socială deţinută, în valoare de 10 lei, având cota de participare la beneficii şi pierderi de 1,79%.
 
Nu în ultimul rând, asociatul Konstantinos Economou a cesionat către Inkerman Holdings PLC deţinerea sa în capitalul societăţii Economu International Shipping Agency SRL de 10 lei, respectiv 1,79%, reprezentat de o parte socială cu o valoare nominală de 10 lei. După cesiune, structura asociaţilor Economu International Shipping Agency SRL se prezintă astfel: Inkerman Holdings PLC - 47 de părţi sociale, în valoare de 470 de lei, având cota de participare la beneficii şi pierderi de 82,93%; Winthorpe Holdings Limited - 9 părţi sociale, în valoare de 90 de lei, având cota de participare la beneficii şi pierderi de 16,07%.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

DIICOT Constanța, trimitere în judecată! Printre inculpați, Economu International Shipping Agency SRL, firma administrată, până de curând, de președintele Comunității Elene din Constanța

01 Nov 2023 7135

Iată de ce a intrat în insolvență Economu International Shipping Agency SRL, administrată de președintele Comunității Elene din Constanța

27 Mar 2023 2002

Economu International Shipping Agency SRL a intrat în insolvență! Administrator, președintele Comunității Elene din Constanța

06 Feb 2023 2026

Firmă administrată de președintele Comunității Elene din Constanța Economu International Shipping Agency SRL ar putea intra în insolvență!

04 Feb 2023 2113