Elena Basescu se marita, pentru ca asa vrea ea

elena_b.jpgData căsătoriei, cea anunţată de presă, 19 iunie este perfectă pentru EBA

Numerologul Milena explică ce spun cifrele despre Elena Băsescu şi, în special despre căsătoria cu iubitul său, anunţată de presa centrală pentru 19 iunie.

Elena Băsescu se mărită. În vară. Perioadă fastă pentru ea. Cu o cifră a destinului 1, conducătorul, din 2 bunul partener şi 8 ambiţiosul, fiica preşedintelui are principalele trăsături necesare învingătorului.

Secretul reuşitelor sale

Lider şi camarad ideal, ambiţioasă şi timidă, curajoasă şi vulnerabilă, nerăbdătoare şi uneori agresivă. Un şef, un bun colaborator şi un raţional, un singuratic 1 în care mereu va fi cooperantul 2, ţinând bine alături pe ambiţiosul 8. Ea ştie cel mai bine, unde, cum, pe unde şi de ce va urca. Îţi va demonstra cu lux de amănunte de te vei încumeta să o asculţi vreodată. E simplu să o îndrăgeşti căci poate fi modestă, diplomată, plină de bun simţ când are timp şi când vrea ea. Că n-are. Vrea totul şi-n acelaşi timp. Prima să fie, şi munceşte pentru asta. Poate fi ordonată, meticuloasă, eficientă. Poate conduce. Este născută pentru asta. La ea în buzunar găseşti mereu şi bani pentru orice eventualitate şi batista pentru prietene apropiate şi busola pentru a nu se pierde în ceasurile de singurătate. Ţine la partenerii ei, ştiind să-i urecheze, când blajină, când iute, când acră, când dulce. Potrivită pentru diplomaţie poate avea miere pe limbă, te poate câştiga. Nu-i plac prefăcuţii. Ea însăşi nu poate fi altcumva decât ceea ce simte. Se vede, se cunoaşte ce-i place şi ce nu, ce vrea, ce urmăreşte, până unde vrea să ajungă şi cât de sus. Nu înţelege la ce bun minciuna, ascunzişurile.

Un ambiţios are mereu dreptate

Şi poate fi teribil de milităros, punctual, exact, eficient, raţional, materialist, iar un prieten, uşor timid, ordonat, săritor. Pentru ea culorile nu sunt decât în contrast: îi plac sau nu-i plac. Oamenii doar de două feluri, buni sau răi, frumoşi sau urâţi, stările ei sufleteşti tot două şi fără staţii intermediare. Ori foarte fericită ori deosebit de supărată. Păi aţi uitat că-i şef, ambiţios, că nu se lasă, că are întotdeauna dreptate şi mai ales că are dibăcia de a trece cu eleganţă prin tot ce e frumos, cu calm prin tot ce este agitat şi a se agita când toţi par mult prea liniştiţi?

Prietenă bună, te poate înţelege. Te lasă, te măsoară, nu uită că ai îndrăznit, te respectă, ştie că dreptatea este de partea sa şi, evident, va face cum ea a calculat, cum a gândit. Munceşte din greu, nu se dă bătută niciodată, uită uneori să-şi manifeste dragostea. Munceşte - primeşte, face bine, primeşte la fel.

Se simte bine acasă

Cifra zilei de naştere adaugă responsabilitate, nevoia unei familii, implicare. Are nevoie să fie înconjurată de frumuseţe: lucruri frumoase, suflete bune, haine drăguţe, spectacole reuşite. Are înclinaţii didactice. Poate fi un excelent profesor. Poate cădea în patima de a da sfaturi permanent. Este curioasă. Are nevoie de armonie. Este inventivă, preocupată de dreptate.

A fost lăsată printre noi pentru a prelua puterea

Oriunde ar fi, orice ar face. Are o cifră a obiectivelor 1.

Între 0 - 35 ani va munci din greu, orice realizare va avea o bază solidă, va fi temeinică. Va lua lucrurile foarte în serios, va fi permanent în priză. Nu-şi va permite nici o minimă perioadă de relaxare. Va fi deosebit de realistă şi de calculată. Cifra primei perioade este 4.

Provocarea aceleiaşi perioade are o vibraţie 2 - îi va fi greu să înţeleagă cu adevărat dorinţele celorlalţi.

Anul 2010 este cel în care va avea parte de muncă asiduă, stabilitate, conştiinţa lucrului bine făcut, alegerea atentă a obiectivelor imediat următoare.

Calculând funcţie de numele complet (actual) evenimentele ce vor urma aflăm că între 29 - 32 ani, poate dobândi realizări de ordin material, va simţi nevoia de a fi independentă.

Data căsătoriei, cea anunţată de presă, 19 iunie este perfectă pentru EBA

Eu aş fi sfătuit-o să se căsătorească într-o zi cu vibraţie 6, care este în mod special o zi a căsniciei. Într-un an în care poate acumula bunuri de natură materială, într-o perioadă la fel de bună din punct de vedere material şi financiar, Elena Băsescu se mărită într-o lună cu vibraţie 1, care înseamnă început de drum, mai multă siguranţă, ceva mai multă grijă pentru propria persoană şi o zi cu vibraţie 2, a parteneriatului şi a colaborării. A nimerit o zi deosebit de favorabilă încheierii, semnării şi parafării oricăror contracte. Dacă o căsătorie poate fi afacere, atunci putem spune că a ales perfect. Este „afacerea" EI.

Dacă după căsătorie va păstra şi numele tatălui şi se va numi ELENA BĂSESCU IONESCU, atunci comportamentul său se va modifica şi dorinţele sale şi cifra energetică. Va deveni un sloi. Calculată, frumoasă şi rece. Iar cifra energetică din 9, aşa cum este acum şi care îi aduce suflet bun şi caritabil, va fi înlocuită cu cifra 5, a politicianului, a persoanei convingătoare şi maleabile.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

un curios

08 Jan, 2010 10:05

Daca se poate calcula ce se pregateste pt. Constanta sau pt. Mazare anul acesta ar fi foarte interesant sa ne spuna cineva si noua.

Articole asemanatoare

Decizii AGA Asociatul minoritar, municipiul Constanța a încasat în ultimii ani dividende de aproape 2 milioane de lei de la Telegondola-Mamaia SRL

22 Apr 2024 366

Firme Constanța AGA Vinvico SA! Se stabilește bugetul pe 2024

21 Apr 2024 442

Firme Constanța AGA la Șantierul Naval 2 Mai SA! Acționarii, chemați să stabilească repartizarea profitului din 2023 și fixarea dividendului

19 Apr 2024 455

Transilvania Investments Alliance SA contestă convocatorul AGA a Neptun Olimp SA. Dosarul, pe masa Tribunalului Constanța

19 Apr 2024 508

Ce au decis magistrații în cauza Matichescu &Micu vs. AGA Airtours SRL

12 Apr 2024 557

Firme Constanța Acționarii Neptun-Olimp, convocați în AGA. Vor supune la vot închirierea terenului Complexului Maramureș din Olimp

05 Apr 2024 413

Convocator privind Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor SC CAMPIO ICM SA

03 Apr 2024 335

Firme Constanța Decizii ale Adunării Generale a Acţionarilor Mamaia SA!

28 Mar 2024 539

Știri Portul Constanța Verdict amânat pentru profitul din port! Fondul Proprietatea SA, în așteptare

28 Mar 2024 688

Firme din Constanța Revocări, numiri și prelungiri de mandate ale administratorilor societății Telegondola Mamaia SRL!

21 Mar 2024 683

Acționarii Comcereal SA Tulcea, convocați în adunare generală ordinară. Pe odinea zi, aprobarea indemnizaţiilor membrilor Consiliului de Administraţie

20 Mar 2024 580

Un teren de 10.000 mp și unul de 6.000 mp în atenția acționarilor Transfer de terenuri între CN APM Constanţa și Autoritatea Vamală Română

18 Mar 2024 827

Acţionarii Model Constanța SA decid vânzarea unui teren situat la intrarea în zona peninsulară a municipiului Constanţa

18 Mar 2024 638

Convocare AGA Litoral SA Se aprobă oferta de cumpărare a unui teren intravilan şi a unei construcții situate în Mamaia, zona Club Castel

16 Mar 2024 629

Alianța Dreapta Unită solicită Avocatului Poporului să sesizeze CCR în legătură cu OUG privind comasarea alegerilor europarlamentare și locale

11 Mar 2024 572