Enel transformă un spaţiu al E-Distribuţie Dobrogea, din Călăraşi, în centru de vaccinare

  • Spațiu E-Distribuție Dobrogea, transformat în centru de vaccinare  anti-covid în Călărași
Călărași, 20 ianuarie 2021 – Companiile E-Distribuție, parte a Grupului Enel, continuă să fie un partener în lupta împotriva Sars-CoV-2 și se alătură campaniei naționale de imunizare prin punerea la dispoziția autorităților locale și sanitare a unor spații care vor fi folosite drept centre de vaccinare.

Centrul E-Distribuție Dobrogea din Călărași este primul spațiu privat din județ transformat în centru de vaccinare, dotat cu toată infrastructura necesară imunizării populației. Acesta a fost complet reamenajat tocmai pentru a răspunde exigențelor sanitare impuse de regulile în vigoare.

“Companiile E-Distribuție au fost parteneri în lupta cu Sars-CoV-2 încă de la declanșarea pandemiei, prin lucrări pro bono de racordare la rețeaua de energie electrică a unora dintre spitalele Covid-19 din țară. Rămânem în lupta cu acest virus și le punem la dispoziție autorităților locale și sanitare spații ale companiilor E-Distribuție din țară și din Capitală, utilate conform solicitărilor acestora pentru a putea funcționa ca centre de vaccinare. Susținem  până la capăt campania de imunizare a populației pentru siguranța și sănătatea consumatorilor noștri, precum și pentru reluarea activității sociale și economice la parametri optimi, prin acest proiect de sustenabilitate”, a declarat Gino Celentano, director general al E-Distribuție Muntenia, Banat și Dobrogea.


Sediul E-Distribuție Dobrogea pus la dispoziția autorităților locale și sanitare este dotat cu frigidere, mobilier și centrală termică noi și acces la internet. Instalațiile sanitare și corpurile de iluminat sunt complet schimbate, la fel și ușile de acces, pentru a putea crea circuite separate de intrare și ieșire.

Activitatea medicală va fi asigurată de doi medici, patru asistente și registratori, care vor lucra în două ture.

Capacitatea maximă este de 60 de persoane care se pot vaccina în fiecare zi.

Toți pacienții vor urma un circuit prestabilit ce presupune triaj la sosire, vaccinare și supraveghere post-vaccinare.

Enel este o companie energetică multinațională și un lider integrat pe piețele globale de electricitate, gaze naturale și energii din surse regenerabile.

Enel este cea mai mare de utilități din Europa după EBITDA din activități curente.

Grupul Enel activează în peste 30 de țări din lume, având o capacitate totală instalată de peste 87 GW.


Enel distribuie electricitate printr-o rețea de peste 2,2 milioane de kilometri, are peste 74 de milioane de clienți casnici și companii în întreaga lume, reprezentând cea mai mare bază de clienți comparativ cu firmele europene din domeniu.

Divizia de energii regenerabile Enel Green Power este cel mai mare jucător privat în domeniul energiei regenerabile și operează unități de producție cu o capacitate instalată de peste 47 GW din surse eoliene, solare, geo-termale și hidro în Europa, cele două Americi, Africa, Asia și Oceania. Enel X, divizia globală de afaceri a Enel dedicată serviciilor energetice avansate, este liderul mondial în soluții de echilibrare a rețelei prin managementul consumului de energie, cu o capacitate totală de peste 6 GW, gestionată la nivel global; compania a instalat 116 MW de capacitate de stocare iar, în sectorul mobilității electrice, a pus la dispoziție peste 170.000 de puncte publice și private de încărcare a vehiculelor electrice pe tot globul.

Enel România este unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, precum și al producției de energie electrică din surse regenerabile, prezent pe piața din România din 2005.

Enel are aproximativ 3.100 de angajați în România și oferă servicii unui număr de circa 3 milioane de clienți. Companiile E-Distribuție operează rețele cu o lungime totală de aproximativ 128.000 de kilometri în trei zone importante ale țării: Muntenia Sud (inclusiv București), Banat și Dobrogea, acoperind o treime din piața locală de distribuție, și dezvoltă un program de investiții pentru îmbunătățirea calității serviciilor, a siguranței și performanței rețelelor și implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel.

Enel Energie și Enel Energie Muntenia sunt printre furnizorii de energie de top din țară iar oferta lor include atât electricitate și gaze naturale, cât și servicii cu valoare adăugată (asistență, iluminat și altele).
 
 Sursă foto:  E-Distribuție Dobrogea
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

E-Distribuţie Dobrogea Programul întreruperilor, în această săptămână, în județul Constanța

02 Mar 2021 608

E-Distribuţie Dobrogea întrerupe furnizarea energiei electrice în județul Constanța. Localităţi afectate

25 Feb 2021 566

Actualizare Întreruperi planificate pentru revizii și reparații în rețeaua E-Distribuție Dobrogea pentru județul Constanța 26- 28 februarie 2021

25 Feb 2021 281

Actualizare Întreruperi planificate pentru revizii și reparații în rețeaua E-Distribuție Dobrogea pentru județul Tulcea 24 - 28 februarie 2021

24 Feb 2021 510

E-Distribuție Dobrogea Programul întreruperilor programate în judeţul Constanţa

23 Feb 2021 611

UPDATE. Oficial E-Distribuție Explozie pe strada Liniștei din Năvodari!

23 Feb 2021 852

E-Distribuţie Dobrogea Întreruperi planificate în județul Constanța

22 Feb 2021 686

ENEL-întreruperi planificate judetul Tulcea 22-28 februarie

19 Feb 2021 371

ENEL-întreruperi planificate judetele Constanta-Calarasi-Ialomita 22-28 februarie

19 Feb 2021 455

E-Distribuţie Dobrogea întrerupe furnizarea energiei electrice în județul Constanța. Localităţi afectate

19 Feb 2021 1620

E-Distribuție Dobrogea a afișat programul întreruperilor programate în judeţul Tulcea

19 Feb 2021 422

E-Distribuție Dobrogea a afișat programul întreruperilor programate în judeţul Constanţa

17 Feb 2021 987

Anunț RADET Constanța Avarie ENEL. Ce zonă este afectată de lipsa energiei termice

08 Feb 2021 1325

E-Distribuţie Dobrogea anunţă întreruperea energiei electrice în județul Constanța

05 Feb 2021 1026

Monica Hodor, noul director general al companiilor E-Distribuție

02 Feb 2021 660