Erou Cine este Sercin Ristea, taximetristul constănțean care a salvat un bătrân și un copil din Lacul Tăbăcărie


Sercin Ristea are 40 de ani și dacă nu ar fi auzit țipetele disperate ale unei femei, probabil un bătrân și nepotul lui și-ar fi găsit sfârșitul în lacul Tăbăcărie din municipiul Constanța. A sărit după ei, i-a scos din mașină, cei doi fiind în viață.

Asta îl face pe Sercin Ristea un erou. În ediția de mâine a cotidianului ZIUA de Constanța veți putea urmări interviul integral cu Sercin Ristea, soț devotat, tată și șofer de taxi.

Cu acest prilej, cotidianul ZIUA de Constanța îl propune cetățean de onoare al orașului Constanța.

Citește și
UPDATE 3 Intervenție de urgență la Constanța. O mașină a căzut în lacul Tăbăcărie. În interior se află și un copil (galerie foto+video)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Alexandra

27 Feb, 2020 17:55

În ziua de azi, cand nimeni nu ti mai sare in ajutor , cand toți preferă să se uite si eventual sa filmeze acest om da , chiar este un erou! Datorita lui acel băiat traieste . A fost îngerul sau salvator iar dumnezeu il va răsplăti

Iftimie Ionut

27 Feb, 2020 04:37

Bravo !!! Felicitari

Evelina

26 Feb, 2020 21:52

Domnule Sercin ati dovada de cel mai bun exemplu pentru toti cetatenii din orasul Constanta ...care din pacate nu sunt peste tot asa oamenii ca D-voastra. Ma bucur tare mult ca v-am cunoscut pentru acele minute in care ati dat dovada de un EROU . Va multumesc ca v-am cunoscut pentru acele minute de criza . Semnat tipa si cu fratele (care v-a ajutat sa-i scoateti din lac ) si cateva indicatii pentru resuscitare pana la sosirea smurdului . Sanatate la toata familia! 😇

Nona

26 Feb, 2020 12:52

Felicitări

Mihai

26 Feb, 2020 12:35

Respect DOMNULE Sercin

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.