Euro Construct, contract cu CNAPM Constanța. Iată care este obiectul achiziției! (document)


 
  •  Euro Construct  va furniza buraj mecanizat, completări de piatră sparta, înlocuire traverse din lemn, dibluire traverse din beton în statiile CF: Constanța Port Zona C și Constanța Ferry Boat.
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța  a încheiat un acord cadru pentru furnizare  buraj mecanizat, completări de piatră sparta, înlocuire traverse din lemn, dibluire traverse din beton în statiile CF: Constanța Port Zona C și Constanța Ferry Boat  
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Buraj mecanizat, completari de piatra sparta, inlocuire traverse din lemn, dibluire traverse din beton in statiile CF: Constanța Port Zona C și Constanța Ferry Boat“. 
 
Societatea care se va ocupa de furnizarea serviciilor de revizie majoră cu modernizări sistem energetic la Nava DM 30  pentru Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța este Euro Construct. 
 
Atribuirea a avut loc în data de 25.10.2021.   
 
Descrierea contractului
 

Buraj mecanizat, completari de piatra sparta, inlocuire traverse din lemn, dibluire traverse din beton in statiile CF: Constanta Port Zona C si Constanta Ferry Boat. 

Valoarea totala a achizitiei (fara TVA) este de 665439.01 lei.
 
Despre Euro Construct, firma câștigătoare  

 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul 2002 și are sediul social în municipiul Constanța. Societatea are capital subscris și vărsat de 200.000 lei.
  

Acționarii firmei sunt Vlad Tudor, care este și administrator, Papuc Nicoleta(asociat), Cherț Ovidiu Mugurel, Şerbănescu Gheorghe (membru fondator). Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă  lucrări de construcţii a căilor ferate de suprafaţă şi subterane.

Pentru anul 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 22. 216.989  lei, profit net de  3.465.096  lei și un număr de 310 angajați. Compania Euro Construct S.A. a încheiat 59 contracte de achiziții publice în valoare totală de 47.900.630,60 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.