Euroest Logistics are un nou asociat unic. Cine s-a retras şi cine a fost cooptat în firmă

În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia asociatului unic al societăţii Euroest Logistics SRL din data de 4.04.2019.
 
Echtermeijer Raymond Bernardus Johannes, în calitate de asociat unic al Euroest Logistics SRL, a decis cooptarea în societate a lui Navală Vasile Iulian. Din societatea s-a retras Echtermeijer Raymond Bernardus Johannes, care a cesionat cele 100 de părţi sociale către Navală Vasile Iulian, care devine astfel asociat unic şi care va deţine întreg capitalul social în valoare de 1.000 de lei.
Cesiunea s-a făcut la valoare nominală. Echtermeijer Raymond Bernardus Johannes, în calitate de cedent, a cedat lui Navală Vasile Iulian cele 100 părţi sociale a 10 lei fiecare, adică 1.000 lei, reprezentând 100% capital social, pe care le deţine Ia societatea Euroest Logistics SRL, şi a declarat pe proprie răspundere că a primit contravaloarea părţilor sociale cesionate către lui Navala Vasile Iulian.
 
Ca urmare a acestei cesiuni, calitatea de asociat la Euroest Logistics SRL a lui Echtermeijer Raymond Bernardus Johannes a încetat. Odată cu părţile sociale dobândite, Navală Vasile Iulian a preluat întreg patrimoniul societăţii (activul şi pasivul) Euroest Logistics SRL, toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice, de orie natură, existente şi neachitate până la data semnării acestei hotărâri.
 
O altă decizie se referă la retragerea din funcţia de administrator a lui Catrinoiu Cosmin şi numirea lui Navală Vasile Iulian, pe perioadă nelimitată şi cu puteri depline. De asemenea, activitatea principală a societăţii a fost schimbată în comerţ cu ridicata nespecializat, comerţ cu ridicata nespecializat. Noul asociat a renunţat la următoarele coduri CAEN: 6920 - activităţi de contabilitate şi audit financiar; consultanţă în domeniul fiscal; 7810 - activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă - exclus plasarea forţei de muncă în străinătate; 7820 - activităţi de contractare, pe baze temporare, a personalului - exclus plasarea forţei de muncă în străinătate; 9101 - activităţi ale bibliotecilor şi arhivelor; 9102 - activităţi ale muzeelor; 9312 - activităţi ale cluburilor sportive.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.