Actualitate

Eveniment ajuns la cea de-a V-a ediție Eleganţă, culoare și premii, la Balul Oamenilor de Afaceri, organizat de CCINA Constanţa (galerie foto)

O nouă ediţie a Balului Oamenilor de Afaceri din Constanţa, organizată de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, are loc la în aceasta seara la restaurantl Del Mar din Mamaia.

Evenumentul, ajuns la cea de-a V-a ediţie, a devenit o tradiţie pentru comunitatea locală de afaceri din Constanţa.

„Ne dorim să fie o seară specială pentru toţi participanţii, cu un program artistic atrăgător şi cu delicatese culinare, atât din bucătăria internaţională, cât şi din cea dobrogeană“, precizează organizatorii evenimentului.


La eveniment sunt prezenți reprezentanţi ai mediului de afaceri constănţean, firme membre, dar nu numai, ale CCINA Constanţa, sponsori, reprezentanţi din domeniile financiar, bancar şi juridic, autorităţi locale, reprezentanţi ai consulatelor străine la Constanţa. Balul Oamenilor de Afaceri este o punte de legătură pentru realizarea unor parteneriate durabile şi networking. Organizatorii doresc să fie o seară specială pentru participanţi, cu un program artistic antrenant şi cu delicatese culinare. În cadrul evenimentului se va organiza o tombolă cu premii surpriză, dedicate participanţilor la această seară exclusivistă. De asemenea, se vor acorda premii firmelor din domeniul ospitalităţii şi entertainmentului, organizaţii / companii implicate în campanii de responsabilitate socială. Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ al României, şi Dănuţ Jugănaru, preşedintele CCINA Constanţa, sunt amfitrionii evenimentului, devenit deja o tradiţie.

Printre cei prezenţi la eveniment se numără primarul municipiului Constanța Decebal Făgădău, primarul comunei Agigea Cristin Cârjaliu, omul de afaceri Florin Cârstocea, directorul adjunct Rompetrol Rafinărie Liviu Grigore și alții.

"Cred ca evenimentul Balul oamenilor de afaceri este la fel de important ca și Topul firmelor. Este un prilej de a ne întâlni și socializa. Vreau să subliniez importanța internaționalizării afacerilor românești, care este singua șansă de a supraviețui. Din păcate, acum nu ne mai putem lăuda cu o forță de muncă calificată, România confruntându-se cu o criză a forței de muncă. Mă bucur că azi lângă noi este și consul general al Turciei și primarul municipului Constanța Decebal Făgădău.
Împreună vom reuși să facem un potofoliu atractiv pentru investitorii străini. Avem nevoie de acele huburi pentru investitori. Vă mulțumesc că sunteți lângă CCINA, vă invit sa ridicati mingea la fileu in domeniile in care activati. Sa fiti prudenti in al doilea semestru al acestui an" , a declarat președintele Camerei Naționale de Comerț a României Mihai Daraban.

La rândul său, primarul municipiului Constanța, Decebal Fagadau, a felicitat oamenii de afaceri, prezenți la eveniment. "Mediul de afaceri trebuie să fie coagulat în jurul Camerei de Comerț. Vă doresc succes și curaj", a spus edilul Constanței.

Premii de excelenţă pentru mai multe firme  

În cadrul Balului Oamenilor de Afaceri a avut loc şi o festivitate de premiere. Astfel, a fost acordat premiul special pentru start-upuri - firmele înfiinţate în 2016, conform datelor economice din ultimul bilanţ (2017), secţiunea cifra de afaceri societății Sevda Diamonds.

Premiu special pentru start-upuri - firmele înfiinţate în 2016, conform datelor economice din ultimul bilanţ (2017), secţiunea profit brut din exploatare a primit Paradis Vacanţe de Vis.

De asemenea, premiul special pentru cel mai popular restaurant din judeţul Constanţa a fost câștigat de Pescăria lui Matei.

Nu în ultimul rând, premiul special pentru cel mai popular club din judeţul Constanţa a fost adjudecat de Fratelli Constanţa şi Mamaia.

Au mai primit premii Comat Constanta, societate care are 70 de ani de activitate. La rândul lor, și reprezentanții Comat Constanța au înmânat o plachetă CCINA Constanța pentru susținerea mediului de afaceri.
 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

De anul viitor, un charter Constanţa-Antalya Mihai Daraban, preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României - „Zona noastră este importantă din punct de vedere turistic“ (galerie foto)

19 Oct 2019 180

CCINA premiază excelenţa în afaceri Topul judeţean al societăţilor din judeţul Constanţa, pe 2018, la cea de-a XXVI-a ediţie

15 Oct 2019 684

Tombolă cu premii şi multe surprize Evenimentul Home Deco, organizat de CCINA Constanţa, la o nouă ediţie

11 Oct 2019 796

Municipalitatea, membră a Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa

27 Sep 2019 413

Vizita oficială a delegaţiei Camerei de Comerţ Eskisehir, din Turcia, la CCINA Constanta (galerie foto)

19 Sep 2019 624

Cursul „Auditor intern al sistemului de management al calităţii“, organizat de CCINA Constanţa şi Centrul Enterprise Europe Network

19 Sep 2019 694

Tulcea Yacht-Fish-Delta, târg destinat pasionaților de ambarcaţiuni

16 Sep 2019 1270

Târg destinat pasionaţilor de maşini, organizat de CCINA Constanţa (galerie foto)

14 Sep 2019 695

Colecţii noi şi diversificate la Târgul Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte TINIMTEX, organizat de CCINA Constanţa

10 Sep 2019 1316

CCINA vă invită la Târgul naţional de îmbrăcăminte şi încălţăminte Tinimtex

06 Sep 2019 1497

ONG-uri din Constanţa nu ştiu cum au ajuns pe lista de susţinători ai Coaliţiei pentru Modernizarea României! Alte asociaţii se vor retrage!

03 Sep 2019 2688

Un nou curs anunţat de CCINA pentru constănţeni

02 Aug 2019 547

Curs de calificare, organizat de CCINA Constanţa

04 Jul 2019 901

Protocol de colaborare între CCINA Constanţa şi ANFPSDR, în sprijinul promovării învăţământului dual în mediul de afaceri (galerie foto)

20 Jun 2019 1676

Seminar despre relațiile de muncă în România și UE, organizat de Centrul Enterprise Europe Network din cadrul CCINA Constanţa

18 Jun 2019 1124