Eveniment ajuns la cea de-a V-a ediție Eleganţă, culoare și premii, la Balul Oamenilor de Afaceri, organizat de CCINA Constanţa (galerie foto)

O nouă ediţie a Balului Oamenilor de Afaceri din Constanţa, organizată de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, are loc la în aceasta seara la restaurantl Del Mar din Mamaia.

Evenumentul, ajuns la cea de-a V-a ediţie, a devenit o tradiţie pentru comunitatea locală de afaceri din Constanţa.

„Ne dorim să fie o seară specială pentru toţi participanţii, cu un program artistic atrăgător şi cu delicatese culinare, atât din bucătăria internaţională, cât şi din cea dobrogeană“, precizează organizatorii evenimentului.


La eveniment sunt prezenți reprezentanţi ai mediului de afaceri constănţean, firme membre, dar nu numai, ale CCINA Constanţa, sponsori, reprezentanţi din domeniile financiar, bancar şi juridic, autorităţi locale, reprezentanţi ai consulatelor străine la Constanţa. Balul Oamenilor de Afaceri este o punte de legătură pentru realizarea unor parteneriate durabile şi networking. Organizatorii doresc să fie o seară specială pentru participanţi, cu un program artistic antrenant şi cu delicatese culinare. În cadrul evenimentului se va organiza o tombolă cu premii surpriză, dedicate participanţilor la această seară exclusivistă. De asemenea, se vor acorda premii firmelor din domeniul ospitalităţii şi entertainmentului, organizaţii / companii implicate în campanii de responsabilitate socială. Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ al României, şi Dănuţ Jugănaru, preşedintele CCINA Constanţa, sunt amfitrionii evenimentului, devenit deja o tradiţie.

Printre cei prezenţi la eveniment se numără primarul municipiului Constanța Decebal Făgădău, primarul comunei Agigea Cristin Cârjaliu, omul de afaceri Florin Cârstocea, directorul adjunct Rompetrol Rafinărie Liviu Grigore și alții.

"Cred ca evenimentul Balul oamenilor de afaceri este la fel de important ca și Topul firmelor. Este un prilej de a ne întâlni și socializa. Vreau să subliniez importanța internaționalizării afacerilor românești, care este singua șansă de a supraviețui. Din păcate, acum nu ne mai putem lăuda cu o forță de muncă calificată, România confruntându-se cu o criză a forței de muncă. Mă bucur că azi lângă noi este și consul general al Turciei și primarul municipului Constanța Decebal Făgădău.
Împreună vom reuși să facem un potofoliu atractiv pentru investitorii străini. Avem nevoie de acele huburi pentru investitori. Vă mulțumesc că sunteți lângă CCINA, vă invit sa ridicati mingea la fileu in domeniile in care activati. Sa fiti prudenti in al doilea semestru al acestui an" , a declarat președintele Camerei Naționale de Comerț a României Mihai Daraban.

La rândul său, primarul municipiului Constanța, Decebal Fagadau, a felicitat oamenii de afaceri, prezenți la eveniment. "Mediul de afaceri trebuie să fie coagulat în jurul Camerei de Comerț. Vă doresc succes și curaj", a spus edilul Constanței.

Premii de excelenţă pentru mai multe firme  

În cadrul Balului Oamenilor de Afaceri a avut loc şi o festivitate de premiere. Astfel, a fost acordat premiul special pentru start-upuri - firmele înfiinţate în 2016, conform datelor economice din ultimul bilanţ (2017), secţiunea cifra de afaceri societății Sevda Diamonds.

Premiu special pentru start-upuri - firmele înfiinţate în 2016, conform datelor economice din ultimul bilanţ (2017), secţiunea profit brut din exploatare a primit Paradis Vacanţe de Vis.

De asemenea, premiul special pentru cel mai popular restaurant din judeţul Constanţa a fost câștigat de Pescăria lui Matei.


Nu în ultimul rând, premiul special pentru cel mai popular club din judeţul Constanţa a fost adjudecat de Fratelli Constanţa şi Mamaia.

Au mai primit premii Comat Constanta, societate care are 70 de ani de activitate. La rândul lor, și reprezentanții Comat Constanța au înmânat o plachetă CCINA Constanța pentru susținerea mediului de afaceri.
 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Activitate de promovare a învățământului dual, în cadrul parteneriatului ISJ - CCINA (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 579

Paralela45 relansează cursele charter cu destinație Antalya, cu plecare din Constanța! Ce alte destinații preferă românii? (VIDEO)

19 Mar 2024 1154

LIVE CCINA, Paralela45 și Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța, despre vacanțele de vară 2024 (FOTO+VIDEO)

19 Mar 2024 985

Inspectoratul Școlar Județean Constanța promovează învățământul dual alături de CCINA Constanța

22 Feb 2024 852

Universitatea Ovidius din Constanța Proiecte de peste 42 de milioane de Euro prezentate în cadrul întâlnirii Forumului Oamenilor de Afaceri

15 Dec 2023 838

Teatrul de Stat Constanța a primit Premiul de Excelență pentru contribuția adusă la dezvoltarea culturală a municipiului de la CCINA Constanța (GALERIE FOTO)

25 Oct 2023 810

Solid House și Mesta Marmură și Travertin, conduse de Ramazan Gur, au ocupat primul loc în Topul județean al firmelor!

20 Oct 2023 2873

LIVE TEXT Președintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, la prima conferință de presă după acuzațiile de luare de mită (GALERIE FOTO)

15 Jun 2023 1584

Constanța Firma Love.Peace.Coffee SRL, document de la primărie pentru amplasarea unui container la City Park Mall

09 Jun 2023 1324

“Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești”, eveniment dedicat tradițiilor gastrnomice și culturale locale din Dobrogea

02 Jun 2023 2383

Instituția Prefectului - Județul Constanța va organiza alături de alte instituții campanii de informare a agenților economici din județul Constanța

03 Apr 2023 1224

Forumul Oamenilor de Afaceri, găzduit de Universitatea Ovidius din Constanța (GALERIE FOTO)

09 Dec 2022 1692

La CCINA Constanța, sub egida OSIM, „Trofeul Creativității la Constanța” 2022

08 Dec 2022 1440

#Dobrogea144 Ruxandra Serescu, Director General Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

16 Nov 2022 2092

LIVE-VIDEO TEXT Impact Developer & Contractor la Târgul Imobiliar Constanța. Cu ce ofertă vine dezvoltatorul imobiliar (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 Nov 2022 2061