Eveniment organizat de Centrul Europroject Provocările forţei de muncă în turism, dezbătute la Constanţa de jucătorii importanţi din domeniu

Echipa proiectului Hospitality Management Academy a organizat, pe data de 12 septembrie, conferinţa „Provocările forţei de muncă în turism“. Evenimentul a fost organizat de Centrul de Consultanţă şi Management al Proiectelor Europroject, în parteneriat cu Patronatul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din România şi a fost găzduit de Centrul „Tomis“ din municipiul Constanţa.
 
Conferinţa „Provocările forţei de muncă în turism“ a adus la Constanţa nume importante din industria turismului din România. Şapte jucători importanţi din turism, care deţin sau administrează businessuri ce cumulează o cifră de afaceri de peste 100 de milioane de euro, au venit la Constanţa pentru a discuta despre provocările forţei de muncă în turism.
 
Astfel, au fost prezenţi la eveniment jucători importanţi din industrie, care au susţinut prezentări despre tendinţele în industria ospitalităţii şi au discutat despre problemele cu care se confruntă hotelierii şi agenţiile de turism în România. Printre cei prezenţi s-au numărat: Dragoş Anastasiu - Eurolines, Călin Ile - manager IBIS, Florin Jianu - CNIPMMR, fost ministru al Turismului, Răzvan Andrei Nacea - Seytour, Micuţ Constantin - Trend Hospitality, Corina Martin - Mistral Tours, preşedinte FAPT, Răzvan Pirjol - preşedinte Bucharest Tourism Board, Răzvan Pascu - consultant Marketing Turistic.
 
La acest eveniment au mai participat cei mai importanţi stakeholderi pentru industria turismului din zona Litoral - Delta Dunării: universităţi, primării, consilii judeţene, patronate, întreprinzători etc., scopul final fiind acela de a găsi cele mai bune formule de revigorare a forţei de muncă în turism şi ospitalitate. Evenimentul a fost organizat de Centrul de Consultanţă şi Management al Proiectelor Europroject, în parteneriat cu Patronatul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din România - Constanţa.

Despre proiectul Hospitality Management Academy 

Hospitality Management Academy este primul proiect cu finanţare europeană care vine în sprijinul managerilor şi antreprenorilor din industria turismului din România prin facilitarea formării profesionale la cel mai înalt nivel. Proiectul Hospitality Management Academy este cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Programului Operaţional Capital Uman 2014-2020.
 
În cadrul proiectului au loc cursuri pentru 600 de profesionişti din turismul românesc care activează în zonele Sud-Vest, Centru şi Sud-Est. Se vor asigura mentorat şi coaching pentru 200 de antreprenori din industrie, cursuri intensive pentru echipele de resurse umane din aceste regiuni, precum şi networking şi comunicare între principalii stakeholderi din turism şi ecoturism, activi în cele trei regiuni vizate.
 
Hospitality Management Academy este primul proiect cu finanţare europeană care vine în sprijinul managerilor şi antreprenorilor din industria turismului din România prin facilitarea formării profesionale la cel mai înalt nivel.
 
Date de contact:
Centrul de Consultanţă şi Management al Proiectelor EUROPROJECT, http://hospitality-academy.rooffice@europroject.org.ro.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sute de agenţi de turism şi hotelieri din toata ţara pot beneficia de cursuri gratuite de ospitalitate, organizate de Centrul Europroject

11 Oct 2018 2238