Eveniment organizat de Ordinul Militarilor Veterani din Teatrele de Operații la Casa de Cultura din Agigea

Sâmbăta 21 decembrie a avut loc la casa de cultură din localitatea Agigea un eveniment organizat de Ordinul Militarilor Veterani din Teatrele de Operații dedicat copiilor militarilor aflați în misiuni în afara țării.

Cu prilejul acestui eveniment i-a fost conferit statutul de membru de onoare al asociației domnișoarei Drăgușanu Diana, Fiica sublocotenent-ului(pm). 

Ionel Gheorghita Drăgușanu căzut la datorie în teatrul de Operații Afganistan la 20 iunie 2006.

O surpriza neașteptată a venit de la militarii aflați la mii de km depărtare care au transmis mesaje familiilor și poate cel mai emoționant moment a fost acela în care fetita unui militar a recitat o poezie  intitulată "Ruga pentru tatăl meu" timp în care toata audiența a fost în picioare și a fost cuprinsa de o emoție incredibilă.

Cei mici au avut parte de o surpriza nemaipomenită, evenimentul fiind organizat împreună cu o trupa de animatori profesionisti, iar pentru ei momentul culminant a reprezentat  apariția lui Moș Crăciun.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Plafonarea soldelor militarilor din MApN ar fi neconstituțională! Organizația veteranilor din teatrele de operații sesizează Avocatul Poporului

13 Jan 2021 3906

Azi este marcată Ziua Pensiilor Militare!

20 Oct 2020 3410

Este Ziua Radiolocaţiei. MApN „La mulți ani tuturor militarilor care îşi desfāşoarā activitatea în acest domeniu!“ (video)

25 Jul 2020 2913

O nouă victorie pentru Liga Militarilor Profesioniști. Ce s-a decis în Camera Deputaților

04 Apr 2018 3664

Bucurie mare la Liga Militarilor Profesioniști. Document de mare importanță pentru militari depus la Camera Deputaților

23 Dec 2017 24913

Ordinul Militar din România și Liga Militarilor Profesioniști au semnat un protocol de colaborare. Este o premieră în România. Despre OMR (galerie foto)

08 Dec 2017 5984