Eveniment plin de emoție la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța, marcat prin două activități (GALERIE FOTO)

Sursa foto: Facebook Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța

Pe 25 aprilie a avut loc o întâlnire de suflet între trei generații: profesori, absolvenți ai LMM și cadeții din prezent.
 
„Emoțiile și-au pus amprenta încă de la revedere, iar aplauzele foștilor elevi pentru dascălii lor au fost ca un elogiu pentru întregul efort depus. Foștii profesori au vizitat sălile de clasa, cabinetele si laboratoarele colegiului și și-au manifestat admirația fata de dotările existente”, se arată pe postarea de pe Facebook a Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza”.
 
Ulterior, în Aula "Amiral Petre Bărbuneanu" a Academiei Navale "Mircea cel Bătrân" au fost derulate două activități: "Arc peste timp" în care absolvenții au acordat diplome și flori foștilor lor profesori, iar cea de-a doua activitate "Ora carierei" a avut doi protagoniști: cam(r) Corneliu Bocai, promoția 1977 și diplomatul Dorin Popescu, promoția 1988. Amintirile celor doi și recunoștința acestora pentru dascălii care i-au format au fost transmise magistral de cei doi. Cadeții au putut cunoaște astfel istoria unei instituții care a stat la baza învățământului liceal de marină, au cunoscut "pilonii" acesteia, după cum amintea prof. Claudia Mateescu, profesor de engleză în cadrul LMM.
 
„Activitatea s-a încheiat cu un sentiment de împlinire și de recunoștință, pentru profesori, respectiv pentru absolvenți, dar și de învățăminte pentru cadeții marinari. Activitatea a fost organizata de Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" și de Asociația Absolvenților LMM "Al. Ioan Cuza". Pe aceasta cale dorim sa adresam mulțumiri AALMM pentru întreaga implicare, comitetului director și d-lui Vasile Banaru, absolvent al promoției 1977, care și-a adus din plin contribuția la organizarea celor doua activități”, se mai arată pe pagina rețelei de socializare.
 
Citește și:
Elevii Colegiului Național Militar Constanța, premianți la Olimpiada de istorie, faza județeană
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE VIDEO+TEXT Activitate la Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constanța cu ocazia Zilei Dobrogei (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Nov 2023 945

#Dobrogea145 Prof. dr. Adrian Ilie, director al Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza“ Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

16 Nov 2023 888

#citeșteDobrogea Învăţământul liceal de marină la 142 de ani de la înfiinţare. Planuri de viitor, realizări și perspective

03 Oct 2023 2093

Știri Constanța Colegiul Național Militar organizează recrutarea și selecția pentru posturi de soldați gradați profesioniști

15 Sep 2023 909

Știri Constanța azi UPDATE. Elevii de la Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza", la deschiderea noului an școlar (FOTO+VIDEO)

11 Sep 2023 1455

Înaintare în grad la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța (FOTO)

17 Aug 2023 594

Elena Urban, absolventa Colegiului Militar din Constanța, mesaj transmis cu ocazia absolvirii studiilor superioare ca șefă de promoție

03 Aug 2023 694

LIVE VIDEO+TEXT Festivitate de absolvire pentru a doua promoție a Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” de la reînființare (GALERIE FOTO+VIDEO)

15 Jun 2023 1582

Eveniment în Portul Militar Constanța Colegiul Naţional Militar organizează festivitatea de absolvire a studiilor liceale militare

12 Jun 2023 985

LIVE TEXT Elevii de clasa a XII-a de la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” din Constanța au parte de festivitatea de abslovire (FOTO)

10 Jun 2023 1467

Ultimul clopoțel pentru elevii de clasa a XII-a de la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” din Constanța

07 Jun 2023 1257

Anunț important al CT BUS. Autobuzele liniei 2-43 circulă deviat

12 May 2023 1123

Trei absolvenți ai Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța au expus la un vernisaj ținut de Muzeul Național al Marinei Române

28 Apr 2023 762

Elevi de gimnaziu, în vizită la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța (GALERIE FOTO)

28 Apr 2023 898

Anunț important făcut de Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța! Vizați, candidații la colegiile naționale militare (VIDEO)

13 Jan 2023 3765