Exclusivitate Lista constructiilor ramase de demolat pana pe 15 iunie

cap_5.jpgAşa cum era de aşteptat, decizia Ministerului Dezvoltării Rurale şi Turismului în privinţa desfiinţării construcţiilor de pe litoral a fost prelungită până pe 15 iunie.

Pentru că lista construcţiilor care nu au autorizaţii a fost mult prea lungă pentru ca echipele de control să le facă faţă în câteva săptămâni, MDRT a decis ieri, ca aceeaşi comisie de verificare şi control a construcţiilor executate sau în curs de executare pe litoralul Mării Negre să continue acţiunea în mai multe staţiuni, până la 15 iunie. Proprietarii mai multor active din Neptun, Cap Aurora, Jupiter, Venus, Eforie Nord, Eforie Sud, Costineşti, Mamaia, Techirghiol, Năvodari şi Mangalia au primit deja somaţii de desfiinţare înainte de 15 mai.

Astfel, de pe lista activelor care au primit somaţii, în intervalul 10 - 13 mai, fac parte: SC Turist Center Oradea SRL, SC Maximar 95 SRL - din Neptun, Beinur Nuredin din Venus - cu şase chioşcuri, SC Pallas 95 S A - Venus, terasa Chandelier şi o platformă betonată, ambele din Eforie Sud, Casa Alexandra şi un chioşc din BCA, aflat lângă Melgalu în Eforie Nord.

demolari.jpgLa Costineşti au fost somaţi să-şi desfiinţeze construcţiile sau să prezinte autorizaţiile de construcţii, SC Tomita SRL - care deţine terasa Tropicana, SC Orient Comex SRL, SC A-V Service Grup SRL - care deţine terasa Alina, extinderea din panouri OSB aflată între BTT şi disco Ring, şi tonetele din PVC cu termopan aparţinând lui Armin Popescu.

În staţiunea Mamaia au primit înştiinţări SC Crema Pro Event's - Crema Summer Club Mamaia, cele două chioşcuri din lemn de lângă hotelul Sulina, MCM Mamaia, clubul Cristal - pentru terasa de lemn şi structura sa metalică, şi proprietarii chioşcurilor de stuf din zona de nord dintre Blue Beach şi terasa Crazy.

La Vama Veche au mai fost înştiinţaţi şi proprietarii Club A, dar şi primăria Limanu, în ceea ce priveşte punctul de salvamar de la 2 Mai. La Techirghiol doar o singură construcţie ar putea fi demolată, cea deţinută de SC Iulimar Fashion SRL, care are un metru pătrat din construcţie ridicat pe domeniul public.

De pe lista activelor care ar urma să fie desfiinţate la Năvodari ar putea face parte, dacă acestea nu vor prezenta actele legale doveditoare, anexele deţinute de SC Zum SRL, pescăria, anexele şi căsuţele de pescari ale SC Fishery SRL, beach-barul aparţinând SC Altony House Company, pescăria din proprietarea SC Efodame şi anexa şi umbrarul aparţinând PF Ilie Brandau zona Cap Sud Năvodari.

De la Mangalia, doar chioşcul aflat în faţa hotelului President, aparţinând primăriei Manglia a primit somaţie de desfiinţare.

În ediţia de mâine vă vom prezenţa lista completă a celor 60 de active care au fost demolate în prima etapă a acţiunii.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM Constanța a câștigat titlul național la baschet feminin Mesajul primarului Vergil Chițac – „Felicitări tuturor celor care au pus umărul la creșterea performanței sportului constănțean.” (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 348

Circulație restricționată pe Autostrada Soarelui, spre Constanța

24 Apr 2024 248

IGPR InfotraficTrafic restricționat pe A 2 București -Constanța

24 Apr 2024 177

Locuri de muncă Constanța Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral angajează. Detalii

24 Apr 2024 484

Noul stadion de la Constanța Gheorghe Hagi - „Nu cred că îmi va purta numele“. Ce variantă ar fi cea potrivită (VIDEO)

23 Apr 2024 2634

Cumpărări directe ABADL a bătut palma cu Kity Krentz SRL, din Constanța! Vizată, zona de îmbăiere aferentă litoralului Mării Negre

23 Apr 2024 479

Din nou pe podiumul național „CSM Constanța menține tradiția rugby-ului constănțean la înălțime!“

23 Apr 2024 409

Rugby Echipa Under-16 de la Tomitanii Constanța, încă o victorie în campionat (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 478

Farul Constanța Fotbalistele, pe drumul către titlul de campioană. Victorie în deplasare cu Poli Timișoara

21 Apr 2024 757

Rugby CSM Constanța, înfrângere la limită în Divizia Națională de Seniori (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 513

Angajări Constanța Cauți un loc de muncă? Sunt posturi vacante la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral

21 Apr 2024 832

Paul Anghel încurajează petrecerea minivacanței de 1 Mai și Sărbătorile Pascale pe litoralul românesc și în Deltă Dunării

21 Apr 2024 454

Volei CSM Constanța, victorie în primul duel cu SCM U Craiova pentru locul 7. „Revenire senzațională!“ (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 451

Firme Constanța Acționarii Muntenia Estival 2002 SA, societate condusă de Angelo, fiul lui Cristi Borcea, se reunesc în AGOA. Pe ordinea de zi, și repartizarea profitului din 2023

20 Apr 2024 535

Județele Constanța și Tulcea, sub cod galben de vânt

20 Apr 2024 617