Exim Bank devine EXIM Banca Românească

  • EXIM Banca Românească SA are două  sucursale și un Centru de Afaceri la Constanța, pe bulevardul Mamaia nr. 69
  • Schimbarea numelui a survenit pe 10 mai, conform portalului oficial al băncii
  • Exim Banca Romaneasca a fost înființataă în anul 1992 ca societate comercială pe acțiuni, având ca acționar majoritar statul român.
 
Așa cum apare pe pagina oficială a băncii, începând cu data de 10 mai 2023, Exim Bank și-a schimbat denumirea în EXIM Banca Românească.
 
EXIM Banca Românească SA are două  sucursale la Constanța, pe bulevardul Mamaia nr. 69, bloc TL1 și sucursala Constanța - Marea Neagră, pe strada Ștefan cel Mare 120A, bl. F-F1 parter și un Centru de Afaceri.
 
Centrul de Afaceri Constanța este pe strada Tudor Vladimirescu nr. 48D și din martie a.c. este coordonat de Drogeanu Florentina. Coordonatorul a fost în trecut și director al Bank Leumi România SA București - Sucursala din Constanța.


 
Exim Banca Românească a fost înființată în anul 1992 ca societate comercială pe acțiuni, având ca acționar majoritar statul român.
 
EXIM Banca Românească SA are ca acționar majoritar, cu 95,03%, Statul Român prin Ministerul Finanțelor, SIF IV Muntenia, cu 0,42%, SIF I Banat-Crișana, cu 0,31%, Exim Banca Românească SA 3,88% (temporar), Acționari tip listă persoane fizice (155  acționari) cu 0,359% și Acționari tip listă persoane juridice (10  acționari) cu 0,01%.
 
EXIM Banca Românească SA este condusă de Tudor Daniel Mihail - Președinte Consiliu de Administrație, Halalai Traian Sorin - președinte executiv, vicepreședinți executivi și membri CA: Kubinschi Florian-Raimund, Șăitaru Cristian-Florin și Anghel Lucian-Claudiu, Secăreș Vasile, Puiu Nina, Spulbăr Cristi-Marcel și Micu Andrei-Răzvan.
 
PRECIZĂRI:



Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și

 
Kimberly Reed, Președinte al EXIM Bank, prezent la centrala de la Cernavodă


Florentina Drogeanu este noul director al Bank Leumi - sucursala Constanţa
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Investiție în Reactoarele 3 și 4 de la Cernavodă. Iată cine va investi

10 Nov 2022 1712

Tehnorex International Constanța, care construiește baza CERONAV Galați, prelungește creditul bancar din 2018. În joc sunt două milioane de lei

03 Feb 2021 2192

Kimberly Reed, Președinte al EXIM Bank, prezent la centrala de la Cernavodă

04 Dec 2020 1692