Expoziţie dulce la cofetăria Silvian Inimioare, torturi şi alte surprize, oferite de Ziua Îndrăgostiţilor (galerie foto)

06_silvian_silvian_1.jpgInimioare, coşuri cu flori, fluturaşi, flori şi torturi - toate din ciocolată neagră şi albă - sunt oferite constănţenilor de maestrul ciocolatier Silvian Miron.

Constănţenii îndrăgostiţi şi nu numai sunt invitaţi la o expoziţie cu produse din ciocolată, care a fost deschisă ieri la cofetăria Silvian. Echipa de ciocolatieri condusă de maestrul Silvian a lucrat zece zile pentru ca surprizele dulci să fie gata de Ziua Îndrăgostiţilor. Vedetele expoziţiei sunt compoziţiile din inimioare, împodobite cu trandafiri sau fluturaşi. Inimioarele sunt pentru toate gusturile şi buzunarele şi de diverse mărimi. Preţurile variază între 5 lei şi 50 de lei, iar cea mai mare figurină are peste un kilogram. „După cum i-am obişnuit pe constănţeni, cu ocazia unei sărbători importante, cofetăria Silvian vine cu diferite surprize. De această dată, de Ziua Îndrăgostiţilor am decis să le oferim inimioare celor care iubesc. Avem şi diferite torturi de ciocolată albă, neagră, cu fructe, toate sub formă de inimă. Avem şi torturi sub formă de inimă frântă, pentru cei care au suferit o decepţie în dragoste", a declarat maestrul Silvian Miron. Preţurile pentru torturile-inimioară variază între 50 şi 100 de lei. Inimioarele de ciocolată au termen de valabilitate două luni, dar trebuie să fie ferite de sursele de căldură. Expoziţia cu vânzare va fi deschisă până pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor. Silvian Miron a devenit cunoscut după ce a realizat sculpturile şi rochiile de ciocolată, dar şi bustul Regelui Carol, pentru care a folosit 64 de kilograme de ciocolată. Maestrul a primit în 2008, la Frankfurt, Oscarul cofetarilor - Trofeul Arch of Europe. În 2008, Silvian Miron a inaugurat la Constanţa Atelierul de Ciocolată, unde copiii pot deveni pentru o zi ciocolatieri.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cine este noul administrator special al Silvian Star din Constanța

28 Oct 2021 3190

#ConstanțaEsteBine - Centenar în pandemie 100 de ani de învățământ economic constănțean, sărbătoriți cu gândul, cu sufletul și cu inima (galerie foto)

09 May 2020 5121

Maestrul cofetar Silvian Miron prezintă cea de-a doua băutură minune. Silviana cu hrişcă, între aliment şi medicament

04 Jul 2019 3930

De la maestrul cofetar Silvian Miron Produsul bio ce reglează metabolismul și ameliorează boli grave. Este fabricat din cereale (galerie foto)

10 Nov 2018 7448

Artă din ciocolată. Maestrul cofetar a impresionat juriul unui concurs internațional cu o statuie a lui Vlad Țepeș realizată din ciocolată (galerie foto + video)

22 Jun 2018 3286

Una dintre firmele cofetarului Silvian este în insolvenţă! Creditorii sunt chemaţi să decidă soarta bunurilor debitoarei Microconstruct SRL

06 Feb 2017 2109

Cofetăria Silvian a marcat 20 de ani de activitate Copiii au decorat cu ornamente dulci un brad viu (galerie foto + video)

19 Dec 2015 4005

Velierul lui Moş Nicolae va acosta la debarcaderul central din Techirghiol

06 Dec 2014 2363

#citeşte! Mesajul aniversar al lui Silvian Miron, maestru cofetar internaţional, patronul cofetăriei care îi poartă numele

30 Nov 2014 4739