Actualitate

Fără scandal nu se întâmplă nimic! Secţia exterioară de psihiatrie de la Palazu Mare va beneficia de lucrări de igienizare şi reabilitare

După scandalul care a ţinut primele pagini ale ziarelor, Spitalul Clinic Judeţean Constanţa „Sf. Apostol Andrei” demarează lucrările de igienizare a pereţilor şi a tavanelor, de aplicare a linoleumului antibacterian şi a tapetului şi de reabilitare a instalaţiilor electrice, termice şi sanitare la Secţia exterioară de psihiatrie de la Palazu Mare. Valoarea totală estimată a reparaţiilor este de 1.934.500 de lei.
 
Persoane din cadrul autorităţii contractante ce pot influenta conţinutul documentelor achiziţiei şi/sau desfăşurarea procedurii de atribuire : manager – ş.l. dr. Grasa Cătălin Nicolae, director financiar-contabil - ec. Munteanu Natalia, director medical – dr. Obadă Bogdan, Serviciu Tehnic - ing. Antohi Gheorghe şi ing. Samoilă Daniel - şef Serviciu Achiziţii - jr. Bianca Dumitrescu, referent superior - Militaru Lavinia, ec. Ulmeanu Georgiana - consilier juridic - jr. Gherghina Carmela Endora şi consilier juridic - jr. Săndulescu Mariana – DUAE. Termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15.10.2019.
 
Conducerea Spitalului Judeţean Constanţa susţine că secţia exterioară de la Palazu va intra în renovare. „În cel mai scurt timp, secţia va intra în renovare. A fost efectuată deja o evaluare tehnică şi, cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa, urmează demararea lucrărilor (reparaţii grupuri sanitare, acoperiş, montare tarkett etc ). Până în momentul de faţă au mai fost efectuate igienizări, s-au achiziţionat paturi noi, saltele, noptiere şi mese. Clădirea, care datează din anul 1950 şi este recunoscută sub numele de «Casa Agronomului», necesită lucrări de reabilitare. Acestea vor fi efectuate fără întreruperea activităţii medicale. Concomitent cu lucrările de reparaţii, se va lucra la proiectul necesar unei clădiri noi, care să respecte standardele de calitate“, a precizat managerul unităţii medicale, dr. Cătălin Grasa.
 
Citeşte şi:
 
Constănţeanul supărat „Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Constanţa arată ca un loc unde s-ar putea turna filme horror“ (galerie foto)

Acoperişul secţiei exterioare Psihiatrie din Palazu Mare va intra în reparaţie
 
Psihiatria din Constanţa a primit în 2018 aproape 800.000 de euro de la CJC. Managerul Cătălin Grasa recunoaşte că nu a folosit banii - „Asta e. Facem ce putem!“ (documente + galerie foto)
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Spitalul Județean Constanța, contract cu o firmă din București. Ce va livra aceasta (document)

10 Oct 2019 304

Ce a verificat Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa?

09 Oct 2019 501

Două firme au semnat un nou contract cu Spitalul Județean Constanța. Ce produse vor fi livrate (document)

07 Oct 2019 209

Doliu la Spitalul Judeţean Constanţa! "Dispariția sa fulgerătoare lasă în urmă multă tristețe"

04 Oct 2019 4320

Acoperişul secţiei exterioare Psihiatrie din Palazu Mare va intra în reparaţie

04 Oct 2019 198

Reactivi pentru Spitalul Județean Constanța. Ce firmă va livra produsele (document)

03 Oct 2019 233

O firmă din Brăila va executa lucrări de ventilare şi climatizare pentru Secţia de Radioterapie a Spitalului Judeţean Constanţa (document)

26 Sep 2019 386

Dănuţ Căpăţînă, fostul şef al Spitalului Judeţean Constanţa, achitat! DNA Constanţa nu renunţă la proces

18 Sep 2019 826

Spitalul Judeţean Constanţa, gazda unei echipe de specialiști în neonatologie din SUA

11 Sep 2019 509

Care a fost scopul vizitei președintelui CJC la Spitalul Județean Constanța și ce deficiențe a constatat

03 Sep 2019 2425

Apel pentru reabilitarea Secţiei de Psihiatrie a SCJU Florin Goidea (PMP) - „Sănătatea nu are culoare politică. Guvernul poate şi trebuie să aloce banii necesari pentru renovare!“

21 Aug 2019 796

Spitalul Județean Constanța achiziționează servicii de dezinsecție și deratizare. Ce firmă a obținut contractul (document)

08 Aug 2019 378

De la cine cumpără Spitalul Judeţean Constanţa mai multe produse pentru laboratorul de analize (document)

23 Jul 2019 681

Materiale sanitare pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Constanţa. Cine a câştigat licitaţia (document)

18 Jul 2019 899

Cadrele medicale de la Spitalul Județean Clinic de Urgență Constanța vor asigura asistenţa medicală la Neversea

03 Jul 2019 595