Femeie din Tulcea, amenințată cu moartea de către soțul ei. Au intervenit jandarmii

  • O femeie a cerut sprijinul jandarmilor, fiind agresată şi ameninţată cu moartea de soţ.
 
O femeie a solicitat sprijinul jandarmilor tulceni, fiind agresată fizic şi ameninţată cu moartea de soţul cu care se află în proces de divorţ.
 
În data de 04 martie, în jurul orei 13:00,  jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de către o femeie, care a reclamat faptul că se simte ameninţată de soţul acesteia.
 
Jandarmii s-au deplasat la locul indicat de femeie, respectiv locul de muncă al acesteia, unde, apelanta a declarat faptul că, se simte ameninţată de către soţul său, care o aşteaptă frecvent, după încheierea programului de lucru, precizând faptul că a agresat-o fizic în repetate rânduri, având mai multe certificate medicale drept dovadă. Totodată, femeia a relatat faptul că a renunţat la toate plângerile depuse împotriva bărbatului.
 
Femeia a relatat faptul că în data de 03 martie, la încheierea programului de lucru, soţul său a aşteptat-o, a urcat-o, împotriva voinţei sale,  în autoturism, a dus-o într-o zonă de câmp, situată între Pădurea Bididia şi Lacul Agighiol, unde a agresat-o fizic, iar în apropierea unei râpe, a ameninţat-o cu moartea.
 
Persoana vătămată a indicat jandarmilor un autoturism, situat în apropierea locului de muncă al femeii în care se afla soţul acesteia.
 
Jandarmii au identificat bărbatul reclamat, aflat în autoturismul indicat de femeie şi întrebat fiind de cele întâmplate, acesta a negat că ar fi agresat-o pe soţia sa, declarând că au mers împreună într-o zonă de câmp, situată între Pădurea Bididia şi Lacul Agighiol, însă au avut doar o discuţie, în urma căreia, bărbatul i-a luat telefonul soţiei, pentru a verifica dacă aceasta are o relaţie cu altcineva.
 
Având în vedere cele constatate, oamenii legii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi ameninţarea, fiind emis şi un ordin de protecţie provizoriu de către organele competente .
 
De asemenea, jandarmii au adus la cunoştinţa persoanei vătămate termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei.

 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Decizie finală în dosarul Dănuț Căpățînă și Sorin Strutinsky! Proces penal încetat, ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale

24 Apr 2024 603

#DobrogeaDigitală Medgidia în anul 1879 - „Negustori şi ţărani veneau aici chiar din țări foarte depărtate de Dobrogea“

24 Apr 2024 725

Tulcea Sorin Grindeanu, în vizită la conferința de recepție a Aeroportului „Delta Dunării” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 433

Angela Bianca Ispas, șef în Parchetul Tribunalului Tulcea încă două luni

24 Apr 2024 331

„Ziua Porților Deschise”, la Aeroportul Internațional „Delta Dunării” Tulcea

23 Apr 2024 498

Colegiul Prefectural Tulcea Măsurile luate de autorități, în perioada Sărbătorilor de Paște și 1 Mai

23 Apr 2024 354

„Ziua Bibliotecarului din România", marcată de Biblioteca Județeană Panait Cerna Tulcea

23 Apr 2024 349

Tulcea Ministrul Sorin Grindeanu, prezent la conferința de recepție a Aeroportului Internațional „Delta Dunării”

23 Apr 2024 471

ARBDD Ziua Pământului celebrată de copii la Sulina, județul Tulcea

23 Apr 2024 284

UPDATE Tulcea Intervenție de urgență - un apartament a explodat!

23 Apr 2024 573

#DobrogeaDigitală Mangalia în anul 1879 - „De trei ori a fost arsă şi jefuită“

22 Apr 2024 942

Știri justiție Tulcea Angela Bianca Ispas, șefa Parchetului Judecătoriei Săliște, propusă șef în continuare în Parchetul Tribunalului Tulcea

22 Apr 2024 316

Tulcea Amenzi de mii de lei, aplicate de Jandarmi! Consumul de alcool și înjuratul în public, printre cele mai taxate gesturi

22 Apr 2024 373

Una dintre firmele familiei Horga-Cârlig a contestat licitația de modernizare a iluminatului public, organizată de Primăria Greci din județul Tulcea!

21 Apr 2024 452

Fost consilier local din Văcăreni, Tulcea, angajată ulterior în Primăria Văcăreni, proces la Constanța cu Agenția Națională de Integritate (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 513