Festivalul Neversea, Ziua 3. Spectacol de excepție cu trupa Black Eyed Peas. Peste 70.000 de spectatori prezenți pe plajă (GALERIE FOTO)

Neversea. Foto: Neversea
  • Trupa Black Eyed Peas a făcut o sesiune live cu peste 70.000 de fani Neversea.
  • Steve Aoki, Alan Walker, Carla’s Dreams, Brennan Heart Și Manuel Riva – Headlineri în cea de-a treia zi a celui mai mare festival organizat pe o plajă din Europa

Ziua de sâmbătă, a treia zi de experiență Neversea, a fost trăită intens de cei peste 70.000 de participanți veniți la malul Mării Negre din toate colțurile lumii. Cele cinci scene ale festivalului au fost locul perfect pentru cel mai frumos weekend de vară.
              
Potrivit organizatorilor Neversea, legendara trupă Black Eyed Peas a reușit să adune la mainstage generații diferite, care aveau în comun bucuria de a dansa pe cele mai cunoscute piese ale band-ului din Statele Unite. Will.i.am, solistul trupei și-a manifestat public recunoștința pentru faptul că România și-a deschis brațele pentru Ucraina: “What country is this? Thank you, Romania!”

Ca la fiecare apariție live, membrii Black Eyed Peas, care se află în turneu european, au inclus în concertul susținut în cea de-a treia zi a festivalului Neversea piesele cu care au reușit să domine în clasamentele lumii, producții noi și au invitat publicul la o sesiune de improvizație. Toată lumea a cântat “I Love Romania”.

La finalul show-ului cei patru membri ai trupei au mărturisit că publicul din România este spectaculos pentru energia incredibilă pe care o emană.
 
Aflat în lista celor mai buni DJ ai lumii, Steve Aoki a fost așteptat cu mare bucurie de fanii Neversea pentru DJ set-ul său epic, pentru celebrul moment „Cake Me!” și pentru cel mai frumos “Crowd Control/Light Control”. Mainstage-ul Neversea a fost luminat de zeci de mii de telefoane ridicate în aer.
 
Alan WalkerAlan Walker a ales să își înceapă prima vacanță din 2022 în România, unde va sta pentru câteva zile. Artistul norvegian a venit însoțit la festivalul Neversea de mama și sora sa. Emoționat de felul în care a fost primit, Walker le-a mărturisit fanilor că a așteptat vreme de trei ani acest moment, timp în care a produs piese noi pentru publicul său. În set-ul de la mainstage, norvegianul a inclus producții din noul său album “Walkerverse” lansat pe 17 iunie.

Membrii  trupei Carla’s Dreams au cântat alături de public de la prima până la ultima piesă, iar duo-ul W&W a dus energia de festival la nivelul următor cu un DJ set marca Rave Culture. Manuel Riva și Brennan Heart au făcut parte din line-up-ul mainstage-ului Neversea în cea de-a treia zi a festivalului.
 
EXPERIENȚA NEVERSEA A FOST COMPLETĂ DATORITĂ ARTIȘTILOR CARE AU URCAT PE SCENELE SECUNDARE ALE FESTIVALULUI -  THE ARK, DAYDREAMING, OASIS ȘI TEMPLE
 
Pentru a treia zi consecutivă, scena The Ark a fost locul preferat de fanii hip-hop, rap, trap, dubstep sau breakbeat.Unul dintre cei mai așteptați artiști a fost rapper-ul canadian bbno$. Acesta le-a spus fanilor că show-ul din România a fost o experientă incredibilă, pe care a trăit-o intens.

Baby No Money a pregătit și un moment special, a inclus în live-ul său piesa “Ani de liceu”. Toată lumea de la The Ark a cântat și a dansat alături de artistul care a ajuns în toate clasamentele lumii cu single-ul „Lalala”.

Trupa Șatra B.E.N.Z, Nane, unul dintre cei mai iubiți artiști din trap-ul românesc și producătorul israelian Borgore au reușit să pună plaja în mișcare cu piesele incluse în show-urile live de la The Ark.

Dub FX & Woodnote, CONNECT-R & Johny Romano, Azteca și AlbertNbN au urcat pe scena The Ark în cea de-a treia zi a festivalului Neversea.
  
Amelie Lens, una dintre artistele care domină în cultura techno, în 2021 a ocupat locul 6 în Alternative Top 100 DJs, a ajuns în a treia zi a festivalului Neversea la scena Temple alături de belgianul Milo Spykers, de Cezar, Prâslea și Sit, cei mai cunoscuți DJ underground din România.
La scena Oasis, Pascal Junior, Arias, Rave Republic, Vali Bărbulescu b2b Lucian Bărbulescu, Maryo, Adrian Șaguna b2b Sasu, Adrian Funk, Bogdan Vix, Andrew Maze și Alexunder Base, artiștii invitați în cea de-a treia zi a festivalului Neversea, au create mix-ul perfect de house, deep și tech house.
Ultima seară a festivalului Neversea va fi deschisă, la mainstage de Azteck, urmat de One True Singer (Rareș, Adi, Erika Isac), Delia, Tyga, Timmy Trumpet, Dimitri Vegas & Like Mike, NERVO with Alexandra Stan (Special Guest) și Tujamo.
 
Scenele secundare vor reuni nume de top din genul underground precum: Mahony, Jamie Jones, Krewella, Culese din Cartier, Lee Buridge, Sebastian Leger, Albwho.
 
Fanii pot intra în festival începând cu ora 14:00. Detalii pe neversea.com și în aplicația mobilă Neversea Festival.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța A început spectacolul la Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă (GALERIE FOTO)

01 Sep 2022 803

Sportivi din 17 țări participă la Campionatul Mondial de lupte pe plajă de la Constanța (GALERIE FOTO)

31 Aug 2022 494

Festivalul Neversea, o manifestare fără incidente de securitate. Mesajul ISU Dobrogea

14 Jul 2022 597

NEVERSEA 2022 s-a desfășurat în condiții optime de siguranță (GALERIE FOTO)

14 Jul 2022 1275

Activități de informare şi conștientizare, derulate de Agenția Națională Antidrog

11 Jul 2022 541

ISU Dobrogea Peste 160 de pompieri salvatori au fost la datorie la Festivalul Neversea (VIDEO

11 Jul 2022 568

Neversea 2022, cea mai impresionantă ediție de până acum Peste 260.000 de oameni, în cea de-a patra zi de festival

11 Jul 2022 1002

Neversea, la ziua 4! Ritmurile electrizante fac din nou scenele să vibreze (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 Jul 2022 954

Constanța Ziua a treia a Festivalului Neversea. Artiști de excepție vor face spectacol la malul mării (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Jul 2022 1611

Neversea a fost și aseară centrul distracției din România pentru peste 67.000 de fani ai muzicii

09 Jul 2022 958

Prima seară a festivalului Neversea, fără incidente negative

08 Jul 2022 689

Constanța Ziua 2 a Festivalului Neversea. Nume sonore de pe scena mondială au răsunat pe plajă (GALERIE FOTO și VIDEO)

08 Jul 2022 1060

Imaginea zilei Fani ai Neversea din scutece. Cum a fost surprins un bebeluș la cel mai mare festival de la malul mării (VIDEO)

08 Jul 2022 1029

Peste 60.000 de fani din România și din străinătate au ajuns la malul Mării Negre în prima zi de Neversea

08 Jul 2022 749

Prima zi a Festivalului Neversea! Artiști de top și o mare de oameni (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 Jul 2022 2405