02 Jun, 2023 16:00
2398
Evenimentul, aflat la prima ediție, este dedicat tradițiilor gastrnomice și culturale locale din Dobrogea și aduce laolaltă, pe parcursul celor patru zile de desfășurare, numeroși producători de profil, cherhanale și restaurante cu specific pescăresc, dar și renumiți maeștri bucătari. Aceștia vor participa în calitate de expozanți și vor încânta publicul cu o varietate de produse tradiționale din pește, fructe de mare, dar și cu degustări de vinuri produse în cramele din Dobrogea.“Prin intermediul unei colaborări frumoase între instituțiile publice, mediul de afaceri și una dintre cele mai active asociații patronale din domeniul turismului, am decis să punem în scenă un festival care să reflecte tradițiile și gastronomia pescărească. Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești este un proiect pe care personal l-am dorit cu ardoare, iar promisiunea sa este de a oferi o experiență completă tuturor celor care apreciază rețetele autentice dobrogene și iubesc folclorul și tradițiile noastre populare.
Cu speranța că acest festival va bucura locuitorii din Constanța, atrăgând un public numeros și aducând un plus de farmec și energie în viața culturală și socială a județului nostru, mulțumesc colaboratorilor mei pentru sprijinul total pe care l-am primit în organizarea acestui eveniment. Sperăm să continuăm să organizăm cât mai multe evenimente în această formulă!”– Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.
Ti-a placut articolul?
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: