Fiii lui Gheorghe Oancea extind obiectul de activitate al societăţii Rise and Shine SRL



Asociaţii societăţii Rise and Shine SRL au decis în Adunarea Generală din 21 mai extinderea obiectului de activitate cu „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial din 27 august.

Asociaţii societăţii sunt: Alexandru Oancea, născut în anul 1979 în Constanţa, şi Ionuţ Oancea, născut în 1974 în Constanţa. Ambii asociaţi deţin câte 50% din capitalul social. Numele Oancea este foarte cunoscut opiniei publice constănţene. Alexandru şi Ionuţ Oancea sunt fiii defunctului om de afaceri Gheorghe Oancea, fostul preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Scafandrilor şi Salvamarilor Profesionişti, apropiat al primarului Radu Mazăre şi al preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu. Omul de afaceri a decedat acum un an, pe data de 16 iulie. Potrivit Registrului Comerţului, societatea Rise and Shine SRL a luat fiinţă în anul 2001 şi are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Theodor Aman. Societatea are un capital social de 330 de lei, integral vărsat, fiind compus din 33 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Activitatea principală a societăţii este legată de „restaurante“. Administratorul societăţii este Alexandru Oancea.

Un nume cunoscut opiniei publice constănţene

Oancea a administrat business-uri precum On Plonge, Mobitom, Plonge Prest, Plonge SRL, Shark şi Five Holding. Pe cea din urmă societate funcţionează magazinul Brick. Five Holding este proprietarul magazinului Brick, dar şi asociat în SC Sigma Trading SA, firmă în care deţin acţiuni primarul Mazăre, dar şi Nicuşor Constantinescu. Potrivit Registrului Comerţului, societatea Five Holding mai este implicată şi în Mobitom, Mira Impex SRL, Italnegro şi Plonge Prest. SC Mobitom SA este una dintre firmele abonate la bani publici obţinuţi în urma licitaţiilor organizate de Primărie şi de Consiliul Judeţean Constanţa. Societatea, care a fost implicată în proiectul locuinţelor ieftine pentru tineri, a câştigat, în 2008 şi în 2009, numai de la Primăria Constanţa, licitaţii în valoare de aproape 2.300.000 de lei fără TVA. Nu trebuie să uităm nici faptul că în portofoliul companiei se numără proiecte precum fântânile arteziene din Constanţa, Aqua Magic, reabilitarea Delfinariului, Spectrum Residence, executarea lucrărilor de construcţie şi proiectare pentru posturi de servicii de urgenţă, salvare şi salvamar, lucrări la parcurile Ţara Piticilor. Societatea a achiziţionat şi a montat elemente de joacă, terenuri de sport, a montat 150 de bănci în parcuri, a reabilitat Teatrul de Vară Soveja şi a reparat scena de la Cazinoul din Mamaia. Gheorghe Oancea a ridicat baza Asociaţiei Naţionale a Scafandrilor Profesionişti şi Salvamarilor din România din zona de sud a Lacului Tăbăcărie. Printre afacerile familiei Oancea se numără şi Restaurantul La Cetate, din Parcul Tăbăcărie.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

george

29 Aug, 2014 08:36

Cum nu m-ai este nimeni in orasul Constanta care stie sa construiasca si sa faca jocuri de copii, decat familia Oancea? Cum de a reusit aceasta familie Oancea sa acapareze trei sferturi din oras cu afacerile lor? Noroc cu Mazare ca altfel mureau de foame.

Articole asemanatoare

Cartea zilei Rise and Shine. Cum să-ți transformi viața, dimineață după dimineață

02 Jun 2022 1275

O nouă încercare a afaceriștilor de la On Plonge Junior de a salva construcțiile de la local. Răspunsul dat de Curtea de Apel

26 Nov 2021 1627

Decizia nu e definitivă Desființare construcții la On Plonge Junior, din Mamaia. Afaceriștii au pierdut procesul. Trebuie să îi plătească și avocatul primarului!

16 Nov 2021 4392

Afaceriștii de la On Plonge Junior ajung la Curtea de Apel pentru a-și păstra pontonul și terasa. Primarul le vrea desființate

08 Oct 2021 3305

Primarul Constanței, dispoziție pentru desființarea terasei On Plonge Jr., din Mamaia. Decizia instanței

28 Sep 2021 4408

O altă tragedie zguduie „tripleta de aur“ Soţia lui Gheorghe Oancea, Georgeta, a pierdut lupta cu boala (galerie foto)

29 Sep 2014 12284