File din dosarul "Prostituate pentru politicieni"Iată cum se câştigau concursurile de miss

prostituate_-_cornel_costan_sursa_foto_facebook_com_02.jpg"Martora Olteanu Denisa Alexandra este o participantă la Miss Wish 2009, concurs organizat de Agenţia Star Models a inculpatului Tămârjan Ion Valeriu, zis Tera, pe care l-a câştigat"

Conform procurorilor, concursurile de miss organizate de Relu Cornel Costan, şeful agenţiei de modeling Diva Models, care aparţine de SC Agenţia de Modele Dream Fashion SRL, şi de Ion Valeriu Tămârjan, patronul agenţiei Star Models, reprezentau doar un paravan pentru ca cei doi şi apropiaţii acestora să întreţină relaţii sexuale cu tinerele dornice de promovare.

Rechizitoriul arată că Mihaela Chivăran, "persoană majoră, a fost recrutată de inculpatul Costan Relu Cornel în timpul participării la un concurs de miss organizat în cadrul galei "Seara devoratorilor de modă", în luna iunie 2007, unde victima a câştigat locul I". Potrivit procurorilor, Costan a profitat de instabilitatea ei emoţională - se despărţise de un bărbat cu care ar fi trebuit să se căsătorească, relaţie ce durase doi ani - şi a convins-o să întreţină cu el acte sexuale. Din cercetarea procurorilor mai reiese că Tămârjan a mai dus-o pe Alexandra Saghin de două ori în clubul Babylon înainte ca martora să împlinească vârsta majoratului, o dată în luna septembrie 2007, alături de o altă minoră. Rechizitoriul mai arată: "Întrucât se certau din cauza acelor contracte - mai ales pe seama obligaţiilor care i-ar fi incumbat victimei Stan Ionela Andreea - inculpatul i-a promis acesteia câştigarea titlului de miss la concursul Miss TSD ce s-a organizat în acea perioadă, promisiune onorată".prostituate.jpg

În cameră cu Negoiţă

În primăvara anului 2008, conform anchetatorilor, inculpatul Tămârjan ar fi încercat să o recruteze prin fraudă şi înşelăciune pe martora Andreea Teodora Rantea în scopul exploatării ei sexuale - determinarea la întreţinerea de acte sexuale plătite cu diferiţi bărbaţi. "În timpul participării la concursul Miss Academy 2008 a trimis-o într-o cameră de la ultimul etaj al hotelului Rin Grand aparent pentru a lua de acolo o rochie, de fapt un pretext pentru ca victima să se întâlnească cu Negoiţă Robert Sorin, care o aştepta acolo. (...) Mihai Camelia, Dragomir - fostă Moisă- Claudia şi Popovici Lavinia sunt victimele recrutate de inculpatul Tămârjan Ion Valeriu, ajutat şi de învinuitul Voicu Alexandru Gabriel, în timpul participării lor la concursul Miss Academy 2008. Victimele au câştigat o excursie la Viena pentru o şedinţă foto unde au plecat chiar în ziua următoare finalei concursului", conform rechizitoriului. În cercetarea lor, procurorii mai arată că Tămârjan a început să-i facă avansuri sexuale minorei Ana Maria Dincă abia în anul 2007, la un eveniment organizat în Constanţa împreună cu inculpatul Costan, deşi colabora cu agenţia primului încă din anul 2004. "Ca să promoveze în cariera de model", conform rechizitoriului, "trebuia să înveţe să facă compromisuri a fost sfatul/îndemnul pe care i l-a adresat inculpatul Tămârjan Ion Valeriu, cel care i-a făcut cunoştinţă cu Negoiţă Robert Sorin, unul dintre bărbaţii cu care a întreţinut de mai multe ori acte sexuale plătite în perioada 2008-2009". Potrivit aceluiaşi act, în vara anului 2008, când avea încă 17 ani, fata a câştigat titlul de Miss Model la concursul de frumuseţe Miss Liceu organizat de agenţia Star Models în Slobozia.

Momită cu "Miss TSD"...

O altă tânără care a câştigat un concurs de miss se numeşte Mirela Narcisa Ţiţei. Procurorii spun despre aceasta că a lucrat în club Babylon deşi era minoră şi era interzis (în Austria minorele nu au voie să se prostitueze). Aceştia mai arată că fata nu cobora în restaurant ci Bretterklieber Peter îi aducea diverşi clienţi ai clubului în camera sa pentru a întreţine acte sexuale plătite. "L-a întoarcerea din Viena inculpatul (nr. Tămârjan) i-a spus că acel contract semnat o obliga să se întoarcă după un timp în club, să continue să lucreze acolo. S-au certat atunci aşa că inculpatul i-a promis, ca un premiu de consolare, participarea, ba chiar câştigarea titlului de miss TSD (Tineretul Social-Democrat, un alt concurs organizat sub patronajul lui Negoiţă Robert Sorin), promisiune onorată", se mai precizează în rechizitoriu, care arată că Tămârjan i-a dat de înţeles Ionelei Debora Bezedea că dacă accepta compromisuri putea câştiga chiar finala unui concurs extrem de important. Şi Costan i-a promis Mihaelei Munteanu că va câştiga titlu de miss dacă va întreţine reporturi sexuale cu acesta.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

justice

18 Nov, 2010 07:51

sint razii in bucuresti ptr proxenetism numai la ni politia le asigura protectie pe spagi grase proxenetilor-ti e rusine sa iesi cu copii la real carefout selgross -minore date ptr sex stau incurul gol-catana rapotan vizitiu pavel gil procurorul stamate dana ispir implicati in protectia clanului bucurestenii condusi de fratii bairam au bordel la 10 metri intrare parchet tribunal si politia municipiu si sectia 3- flimati cu camera ascunsa acolo pe str olteniei 5l a cotnac sedan taifum tasac si la abator bariera caraiman stau fara forme legale isi zic talibanii clan care vrea sa puna stapinire pe oras i au distrus masina avocat bogdan tiberiu ionescu -sint bagati justitiabili politisti- ce fac sri dga dna 0962? iau spaga si tac sa vina bucurestiul in control- e alquedq la politia constanta

Articole asemanatoare

Locuri de muncă Constanța Primăria Municipiului Mangalia scoate la concurs un post vacant. Detalii

19 Apr 2024 269

Este necesară o vechime de 6 ani și 6 luni Ce post scoate la concurs Universitatea „Ovidius” Constanța

19 Apr 2024 388

Spitalul Municipal Mangalia, județul Constanța angajează asistent medical pentru Secția Obstetrică ginecologie

18 Apr 2024 431

Locuri de muncă Constanța Direcția Județeană pentru Sport și Tineret angajează. Detalii

18 Apr 2024 512

Angajări Constanța Ce post scoate la concurs Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord

18 Apr 2024 498

LIVE TEXT Elevii de la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța susțin concursul de istorie Ion Moiceanu, aflat la prima ediție (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 515

Angajări Constanța Spitalul Orășenesc Cernavodă scoate la concurs un pot vacant. Iată ce trebuie să faci

17 Apr 2024 383

Locuri de muncă Constanța Serviciul Public de Gospodărie Comunală Techirghiol angajează. Detalii

17 Apr 2024 401

Lista câștigătorilor la faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar 2024 la pentatlon și tetratlon (GALERIE FOTO)

15 Apr 2024 548

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța scoate la concurs un post vacant. Iată ce trebuie să faci

15 Apr 2024 752

​Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța angajează paznic. Detalii

15 Apr 2024 483

Muzeul de Artă Populară Constanța angajează. Ce post este scos la concurs

15 Apr 2024 650

Angajări Constanța Cauți un loc de muncă? Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa angajează

15 Apr 2024 743

Caravana Shakespeare vine la Tulcea

14 Apr 2024 441

Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța Elev Ciprian George Vasilescu - Locul III la Șah Individual Masculin

13 Apr 2024 456