Firma Big Trade SA își schimbă administratorul! Cine va conduce societatea în perioada următoare

Ionuț-Nicolae Târșoagă, administratorul unic al societății SC Big Trade SA, care are sediul în Municipiul Constanța, pe strada Ștefan cel Mare nr. 128, convoacă pe 14 noiembrie 2016, de la ora 11.00, adunarea generală a acționarilor societății, la sediul firmei. Pe ordinea de zi se află revocarea din funcția de administrator unic al SC Big Trage SA a lui Ionuț-Nicolae Târșoagă, domiciliat în municipiul Constanța și numirea în funcția de administrator unic al societății pe Oprică-Nicolae Istudor. Dacă adunarea generală ordinară a acționarilor real constituită nu poate lua o hotărâre valabilă din cauza neîntrunirii cvorumului sau a majorității cerute, adunarea generală a acționarilor este convocată din nou pe data de 23 noiembrie, ora 11.00, la sediul societății, cu aceeași ordine de zi. Lista cuprinzând informații cu privire la numele, localitatea de domiciliu și calificarea profesională ale persoanei propuse pentru funcția de administrator unic se află la dispoziția acţionarilor, putând fi consultată și completată de aceștia. Anunțul a fost publicat în Monitorul Oficial.

Potrivit Registrului Comerțului, Ionuț Nicolae Târșoagă figurează ca administrator în mai multe societăți: Big Trade SA, Eco Heat & Energy SRL, Polaris M Holding filiala Mangalia SRL, Polaris M Holding SRL, Polaris M Holding filiala Eforie Nord SRL, Polaris Mediu SRL și Servicii de Salubritate SRL, toate aflate în funcțiune, precum și în cadrul unor societăți care figurează ca radiate sau în dizolvare judiciară. Astfel, acesta a fost administrator la societatea Felicia 95 SA și Legal Consulting Management SRL - ambele radiate și Millenium Leasing SRL, aflată în dizolvare judiciară, cf. art. 237 din Legea nr. 31/1990. De asemenea, în Registrul Comerțului, Ionuț Nicolae Târșoagă figurează ca asociat la societatea Interconsult SRL, firmă în lichidare, și Legal Consulting Management SRL, firmă radiată.

La rândul său, Oprică Nicolae Istudor figurează în datele Registrului Comerțului ca asociat și administrator la mai multe societăți comerciale din Constanța: Ist Consulting International SRL (în funcțiune), Mid SRL (radiată). Acesta mai este asociat în Paragon Com SRL, Paragon SRL, ambele radiate. De asemenea, omul de afaceri este administrator în Ideea Consulting International SRL, Magenta System SA și Skaarchitects SRL, toate aflate în funcțiune.

Societatea Big Trade SA a fost înființată în 1995 și are sediul social în Municipiul Constanța, pe strada Ștefan cel Mare nr. 128, potrivit Registrului Comerțului. Societatea are un capital social de 232.095 lei, integral vărsat în 92.838 acțiuni nominative, a câte 2,5 lei fiecare. Acționarii societății sunt Fondul Proprietatea SA, care deține 19.020 de lei, adică 7.068 acțiuni, respectiv 8,19492%, Polaris M Conversio, care deține 191.610 de lei, adică 76.644 acțiuni, respectiv 82,55671%, D&M Holding SRL, care deține 21.465 lei, adică 8.586 acțiuni, și o cotă de participare la beneficii și pierderi de 9,24837%. Administratorul societății este Ionuț Nicolae Târșoagă. Potrivit codificării CAEN, societatea se ocupă cu „Comerț cu amănuntul al textilelor, în magazine specializate“.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firma Big Trade SA şi-a schimbat administratorul!

01 Jan 2017 2748