Firma Condorii Sult SRL şi-a schimbat administratorul special! Continuă procedura de insolvenţă

Via Insolv SPRL, în calitate de administrator judiciar al firmei Condorii Sult SRL, cu sediul social în Ploieşti, strada Liliacului nr. 4, judeţul Prahova, numită prin sentinţa nr. 831 din data de 20.06.2014, pronunţată de Tribunalul Prahova, Secţia a II-a Civilă, de Contencios Administrativ şi Fiscal, Biroul Faliment, în dosarul 7287/105/2011, a convocat pe 19.05.2016, la ora 14.00, Adunarea Generală a Asociaţiilor Condorii Sult SRL, la sediul societăţii de insolvenţă din Ploieşti, strada Banatului, având pe ordinea de zi revocarea administratorului special Silviu Ioan Popescu şi desemnarea unui noi administrator special al debitoarei Condorii Sult SRL.
 
Secretariatul şedinţei a fost asigurat de administratorul judiciar Via Insolv SPRL. La şedinţă au participat Gheorghe Adrian Şulţ (50% din capitalul social), domiciliat în Ovidiu, strada 10 nr. 20, şi Mariana Şulţ (50% din capitalul social), domiciliată în Ploieşti, strada Arcaşi nr. 9. Având în vedere îndeplinirea condiţiilor de cvorum, Adunarea Generală a Asociaţilor l-a revocat din funcţia de administrator special pe Silviu Ioan Popescu şi l-a desemnat în aceeaşi funcţie în cadrul Condorii Sult SRL pe Sorin Dan Coroiu, din Ploieşti, Piaţa Victoriei nr. 4. Gheorghe Adrian Şulţ rămâne împuternicit să opereze pe conturile societăţii, respectiv în relaţiile cu BCR şi Trezoreria. Predarea - primirea gestiunii se realizează între cei doi administratori speciali. Administratorul judiciar a închis şedinţa şi a depus o copie a hotărârii AGA la Tribunalul Prahova. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.
 
SC Condorii Sult SRL este o firmă prahoveană care s-a ocupat de asfaltări în anii 2000 în mai multe localităţi din judeţul Constanţa. În anul 2009, administratorii au început să se certe prin instanţe cu toţi partenerii de afaceri şi nu numai, după cum relata la vremea respectivă cotidianul ZIUA de Constanţa. Printre cei alături de care societatea prahoveană a ajuns în instanţă se numără şi Autoritatea Rutieră Română, dar şi Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA, Primăria Năvodari, Primăria comunei Limanu, Consiliul Local Cogealac sau Consiliul Local Băneasa.
 
Potrivit ultimei înregistrări de la Registrul Comerţului, societatea Condorii Sult SRL a fost înfiinţată în 1992 şi are sediul social în municipiul Ploieşti, pe strada Liliacului nr. 4. Capitalul social al societăţii este de 1.320.000 de lei, integral vărsat în 5.000 de părţi sociale, a 264 de lei fiecare. Asociaţi sunt Mariana Şulţ şi Gheorghe Adrian Șulţ, fiecare cu 50% din capitalul social. Firma este în insolvenţă şi se ocupă, conform codificării CAEN, cu „lucrări de construcţie a drumurilor şi autostrăzilor“. De asemenea, societatea are sechestru asigurător asupra bunurilor mobile aflate în proprietatea lui Gheorghe Adrian Şulţ (2.500 de părţi sociale deţinute la SC Condorii Sult SRL, potrivit procesului-verbal de sechestru nr. 487171/23.08.2012.
 
Citeşte şi
 
Litigiile SC Condorii Sult SRL cu partenerii de afaceri
 
Firma Condorii Sult, învinsă în procesul cu Primăria Limanu
 
Condorii Sult, partenerii puşi pe harta
 

Scandal cu firma care a asfaltat oraşul Năvodari
 
Primăria Limanu, la judecată cu SC Condorii Sult

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.