Firma Grup Milenium Security SA va fi lichidată. Printre acţionari, şi fostul vicepreşedinte al CJC Cristinel Dragomir

În Monitorul Oficial al României a fost publicat bilanţul de sfârşit de lichidare a societăţii Grup Milenium Security SRL, din data de 31.12.2017.
 
A.C.M. Corporate IPURL, prin asociat coordonator Mărgăritescu Mădălin, în calitate de lichidator desemnat de directorul ORC de pe lângă Tribunalul Constanţa privind societatea Grup Milenium Security SA, cu sediul în municipiul Constanţa, a formulat un raport asupra situaţiei economice a firmei.
 
Astfel, pentru Grup Milenium Security SA, Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus dizolvarea conform art. 237 alin. 6, 7 din Legea nr. 31/1990. S-a dispus înscrierea în Registrul Comerţului a menţiunilor referitoare la dizolvare, iar prin rezoluţia 17529/01.07.2015, numirea în calitate de lichidator judiciar a A.C.M. Corporate IPURL. În această situaţie, firmei Grup Milenium Security SA i-a fost solicitat să pună la dispoziţie actele necesare începerii procedurii de lichidare. Însă niciun reprezentant al societăţii nu a procedat la depunerea acestora.
 
Folosind documentele publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe, conform art. 253, alin. 3 din Legea nr. 31/1990, s-au analizat elementele de activ şi pasiv. În patrimoniul societăţii nu au fost identificate bunuri conform Adresei Primăriei Municipiului Constanţa nr. RS57779/10.08.2015. De asemenea, conform Adresei DGRFP nr. 82499/22.07.2015, societatea figurează cu debite restante faţă de bugetul general consolidat al statului, în cuantum total de 1.000 de lei.
Iată structura elementelor de activ şi de pasiv înainte de lichidare, conform documentelor contabile: capital subscris şi vărsat - 2.500 de lei, total pasiv - 1.000 de lei. Lichidatorul a procedat la închiderea conturilor prin repartizarea capitalului social, a pierderilor şi a sumelor înaintate pentru creditare, dar şi la întocmirea bilanţului de sfârşit de lichidare. Împreună cu acest raport au fost depuse situaţii financiare de lichidare pentru a fi publicate pe site-ul Oficiului Naţional al Registrului Comerţului.
 

Grup Milenium Security SA, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2001, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 2.500 de lei, integral vărsat, este compus din 200 de acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de 12,5 lei. Firma este controlată de
C.M.C. Duty Free SRL, cu 80% din capitalul social, Nicolae Cristinel Dragomir, cu 5% din capitalul social, Camelia Lenuţa Trofim, cu 5%, Virgil Trofim, cu 5% din capitalul social, şi Cristian Stroe Puţinică, cu 5% din capitalul social.
 
A.C.M. Corporate IPURL este lichidator judiciar. Cenzori / auditori în Grup Milenium Security SA sunt: Ursache Otilia, Spiţă Adriana Beatrice, Sandu Eugenia Gina, Staicu Ştefania, Elefterie Virgil Marian şi Popescu Romeo. Grup Milenium Security SA desfăşoară activităţi de investigaţie şi protecţie a bunurilor şi persoanelor.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.