Actualitate

Firma lui Strutinsky, mai bogată cu 12 milioane de lei Conpress Holding SRL a mai bifat un contract cu Primăria Constanţa (document)

Municipiul Constanţa a publicat pe SEAP câştigătorul contractului „Achiziţia Serviciului de asigurare a integrităţii bunurilor publice şi private aparţinând Municipiului Constanţa din Staţiunea Mamaia“. Aşa cum reiese din anunţul de atribuire nr. 151403/01.11.2014, cea care şi-a adjudecat contractul este SC Conpress Holding SRL. Valoarea contractului atribuit este de 12.271.870,8 lei.
 
Cine este însă SC Conpress Holding SRL? Potrivit Registrului Comerțului, Sorin Gabriel Strutinsky este asociat în această societate cu Sanda Ciocoiu, cumătra preşedintelui suspendat al Consiliului Județean Constanța, Nicuşor Constantinescu, şi cu Gheorghe Mihail Cârciog. La sfârşitul anului 2013, societatea declarase o cifră de afaceri de 10.220.402 lei, un profit de 317.986 de lei şi 398 de salariați. În baza de date a Registrului Comerţului, Sorin Gabriel Strutinsky figurează ca făcând parte, de-a lungul timpului, şi din următoarele firme: ABC Press SRL, cu sediul în Ploieşti, Prahova, Beton Expres SRL, cu sediul în Constanţa, Conpress Advertising SRL, cu sediul în Constanţa, Conpress Group SRL, cu sediul în Constanţa, Consorţiu Antreprenorial Constanţa SRL, cu sediul în Constanţa, Energy Power Services SRL, cu sediul în Constanţa, Eolica Investments SRL, cu sediul în Constanţa, G Point Outdoor Advertising & More SRL, cu sediul în Voluntari, Ilfov, Ideea Contrast SRL, cu sediul în Sinoe, județul Constanța, KLD Services SRL, cu sediul în Constanța, M&D Farers Invest SRL, cu sediul în Constanța, Marin SRL, cu sediul în Ovidiu, Mediapress Investment SRL, cu sediul în Craiova, Mira Press SRL, cu sediul în Deva, North Bridge Energies SRL, cu sediul în Constanța, Pan Argeş Press SRL, cu sediul în Piteşti, Relax Bicaz SRL, cu sediul în Buhalnița, Neamț, Roca Oil SRL, cu sediul în Constanța, Sebring Consulting SRL, cu sediul în Constanța, Soti Cable Neptun, cu sediul în Constanța, Te-Press SRL, cu sediul în Târgovişte, Telegraf Advertising SRL, cu sediul în Constanța, Tutun şi Ziare Bacău SRL, cu sediul în Bacău, Tutun şi Ziare Botoşani, cu sediul în Botoşani, Tutun şi Ziare Neamț, cu sediul în Bacău, Tutun şi Ziare Retail SRL, cu sediul în Constanța, Xenoti SRL, cu sediul în Mamaia, la Complex Flora. Sanda Ciocoiu, cel de-al doilea asociat, mai figurează, în prezent, în SC Conpress Holding SRL şi în SC Conpress Security SRL, ambele cu sediul în Constanța. În ceea ce îl priveşte pe Gheorghe Mihail Cârgiog, cunoscut şi ca mentorul afacerilor trioului Mazăre - Constantinescu - Strutinsky, acesta s-a stins din viață în vara lui 2011.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitaţie la Primăria Constanţa pentru asigurarea bunurilor publice şi private

27 Aug 2013 1004