Firmă nouă în Constanța! Denumirea indică un hotel pentru animăluțe

  • Administratorul noului Mustang Pet Hotel este medicul veterinar Cristina Crintea, asociat unic figurând Ionuț Crintea, după cum se arată în Monitorul Oficial.
O firmă nouă a fost înființată în Constanța, pe Aleea Murelor!
 
Informațiile au fost publicate în Monitorul Oficial al României, unde se menționează că denumirea companiei nou-înființate este Mustang Pet Hotel.
 
Potrivit sursei citate, sediul social este în Constanța, pe Aleea Murelor, la aceeași adresă unde funcționează și Asociația Mustang Paws.
 
De altfel, administratorul noului Mustang Pet Hotel este medicul veterinar Cristina Crintea, fondator și asociat unic figurând Ionuț Crintea, după cum se arată în Monitorul Oficial.
 
Domeniul principal de activitate este reprezentat de „alte activități de servicii n.c.a.“.
 
Așa cum precizam anterior, la aceeași adresă funcționează și Asociația Mustang Paws, ce se ocupă de „asigurarea protecției și a apărării animalelor, salvarea, adăpostirea și plasarea în adopție a animalelor abandonate sau aflate în nevoie, în mod special salvarea câinilor și a pisicilor fără stăpân“.
 
Noua firmă, Mustang Pet Hotel, a fost înființată în cursul lunii trecute, iunie 2022.
 
PRECIZĂRI
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
Director nou la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța! Ce avere are (DOCUMENTE)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Clinica Veterinară Atma SRL își schimbă sediul social la Tulcea. Schimbări în structura și activitatea firmei

22 Mar 2024 512

Imagini cu impact emoțional UPDATE. Câine rănit în urma impactului cu o mașină condusă de un ucrainean, în Constanța. Cei care au dus cățelul la veterinar cer despăgubiri (FOTO+VIDEO)

22 Mar 2024 1528

Anunț pierdere document de înregistrare sanitar-veterinară și pentru siguranța alimentelor

18 Mar 2024 322

DSVSA Constanța cesionează, pentru patru ani, serviciile veterinare din județ. Contract de peste 5 milioane de lei (DOCUMENT)

09 Feb 2024 541

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Iordan Cireașă, consilier la DSVSA Constanța (DOCUMENTE)

24 Jan 2024 5933

Declarații de avere Constanța Emilia Văleanu, șef birou la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța (DOCUMENTE)

23 Jan 2024 766

​Declarații de avere Constanța Averea și interesele Ecaterinei Tănase, șef birou la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DOCUMENTE)

22 Jan 2024 660

Declarații de avere Vera Țolea, șef serviciu la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța (DOCUMENTE)

22 Jan 2024 751

Declarații de avere Averea și interesele lui Bogdan Răzvan Licărete, consilier la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DOCUMENTE)

21 Jan 2024 728

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Laviniei Boldea- șef birou la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DOCUMENTE)

21 Jan 2024 866

Declarații de Avere Constanța Daniel Gherase, consilier la DSVSA Constanța deține două apartamente (DOCUMENTE)

20 Jan 2024 790

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Elenei Daniela Lipoveanu, Șef serviciu la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DOCUMENTE)

19 Jan 2024 769

​Declarații de avere Constanța Averea și interesele Irinei Teodora Topoleanu, consilier la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DOCUMENTE)

19 Jan 2024 686

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Melaniei Tamara Covaci – șef serviciu la DSVSA Constanța (DOCUMENTE)

18 Jan 2024 908

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Corinei Ivanciu, director executiv adjunct la DSVSA (DOCUMENTE)

17 Jan 2024 770