Firmă nouă la Constanța! Cu ce se va ocupa

foto: pexels Firmă nouă la Constanța! În Monitorul Oficial al României, a fost publicată decizia privind autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea societății True Blue Investments SRL. Hotărârea a fost afișată la data de 27 februarie 2023.
 
Sediul social al firmei a fost stabilit în satul Poiana, oraşul Ovidiu, Strada Cerealelor, nr. 7, judeţul Constanţa, iar domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 467 - Comerţ cu ridicata specializat al altor produse.
 
Activitate principală este stabilită la 4673 - Comerţ cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare. Capitalul social este de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare, iar fondator și administrator este Erica Georgia Tapangea.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.