Firmă nouă la Constanța! Se va ocupa de dezvoltare imobiliară

foto: pexels
  • Sediul social al firmei este în municipiul Constanţa, Strada Pescarilor
 
În baza cererii nr. 82376 din data de 07.06.2022 şi a actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea firmei ANM Natalya Towers SRL.
 
Sediul social al firmei este în municipiul Constanţa, Strada Pescarilor, iar domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 411 - Dezvoltare (promovare) imobiliară;
 
Capitalul social este de 210 lei, integral vărsat, total părţi sociale: 21 a câte 10 lei fiecare, iar fondatori sunt Tulică Gheorghe, Spirea Marius-Daniel, și Vodă Gabriel. Administratori sunt Spirea Marius-Daniel, Tulică Gheorghe și Vodă Gabriel.
 
Reamintim că Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru societatea ANM Lake Resort SRL, care intenționează să edifice două blocuri de 12 etaje în Mamaia.
 
Conform CU 3740 din data de 13 decembrie 2021, ANM Lake Resort SRL dorește edificarea în zona Hotelului Delta din Mamaia a două imobile 2S+P+12E apartamente de vacanță, spații comerț-alimentație publică, parcare subteran și suprateran și amenajări aferente funcțiunii de bază și organizare de șantier. Documentul este valabil 24 de luni.
 

Despre ANM Lake Resort SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2021, cu sediul social pe strada Poporului din Constanța. Activitatea principală a firmei este „Dezvoltare imobiliară”, conform codului CAEN. Asociați în firmă sunt Mihai Bârtariu, Marius Daniel Spirea, Gheorghe Tulică și Gabriel Vodă, cei patru având câte 25% cotă de participare la beneficii și pierderi. Mihai Bârtariu, Marius Daniel Spirea și Gabriel Vodă sunt administratorii firmei.
 
Conform Confidas.ro, Mihai Bârtariu mai este asociat unic la Darius Vlăduț Construct SRL, firmă cu o cifră de afaceri de peste 3 milioane de lei. A mai fost asociat la Romec International Construct SRL, firmă în prezent radiată.
 
Marius Daniel Spirea mai este asociat la Dekorstyl SVD Construct SRL, cât și la Dekorstyl SVD SRL. Gabriel Vodă este asociat la Be Inspired Channel SRL, la Beautiness Constanta SRL, la Fix My Car Center SRL, la Thanos Truck SRL, la Touchgo SRL și la Voda Media SRL.

 
PRECIZĂRI:
 

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

O firmă înființată în 2021 dorește să ridice două blocuri de 12 etaje în Mamaia

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Modificări importante în firma ANM Lake Rost SRL. Societatea se ocupă de afaceri imobiliare

25 Sep 2023 887

O firmă din Constanța ridică 12 case individuale. Unde vor fi amplasate?

30 Jun 2023 3824

Se cere tragerea la răspundere pentru intrarea în faliment a companiei RADET Constanța! S-a fixat ziua pronunțării

12 Jun 2023 2010

Liviu Popa, declarații importante Cine ar putea fi tras la răspundere pentru intrarea în faliment a companiei RADET Constanța! Listă

09 Jun 2022 3685

Ce se construiește O firmă înființată în 2021 dorește să ridice două blocuri de 12 etaje în Mamaia

15 Dec 2021 2949

Fostul director Ilie Rachieru, dat în judecată de RADET Constanța. De ce s-a ajuns la instanță?

27 Oct 2017 3474