Firme Constanța Mai multe schimbări în societatea Memka SRL



Potrivit Monitorului Oficial al României, în firma Memka SRL s-au operat mai multe modificări.
 
Concret, asociatul firmei, Memet Erdin, în calitate de asociat unic, a decis să schimbe adresa punctului de lucru, situat până acum în Constanța, zona Casa Vâlcea, Casa Iași. Asfel, noul punct de lucru va funcționa în Constanța, satul Vacanță, Casa Maramureș Montana.
 
De asemenea, s-a eliminat denumirea „SNACK – BAR” (5541) a sediului secundar (punct de lucru) situat în municipiul Constanţa, Zona Casa Vâlcea, Casa Iaşi, judeţul Constanţa care va fi municipiul Constanţa, satul Vacanţă, Casa Maramureş Montana, judeţul Constanţa.
 
Totodată, s-a restrâns obiectul de activitate al firmei, domeniul principal fiind „facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată” (grupa CAEN 552), iar activitatea principală este „facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată” (clasa CAEN 5520). A fost adăugată ca activitate secundară „închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate” (clasa CAEN 6820).
 
Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2457 din data de 6 iunie 2023.
 

Despre Memka SRL

 
Conform termene.ro, societatea a fost înființată în 1992, sediul social este pe bulevardul Tomis nr. 328, Constanța și obiectul de activitate este „facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată”.
 
Asociat unic și totodată administrator este Memet Erdin.
 

Firma nu figurează pe termene.ro cu contracte publice parafate.
 
În anul 2022, Memka SRL a raportat o cifră de afaceri egală cu 252.729 de lei, un profit egal cu 45.060 de lei și 0 angajați.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Marinetek NSD din Constanța, din care face parte și fostul consilier județean Remus Cristy Băisan, contract cu Primăria Ovidiu (DOCUMENT)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.