Firme Constanța Mamoet Tehnic Project SRL, înregistrată la Mangalia. Ce domeniu de activitate arefoto: pexels
O nouă societate care se ocupă cu repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor, și-a pus bazele în Mangalia, județul Constanța.
 
Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Mamoet Tehnic Project SRL.
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 11401/08.05.2023, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.
 
În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 05.05.2023, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății Mamoet Tehnic Project SRL.
 
Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, cu un total de 20 părți sociale, a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social în municipiul Mangalia, strada Oituz, județul Constanța.
 
Domeniul principal de activitate este reprezentat facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul și administratorul firmei noi este Ciolac Ionuţ din Limanu, județul Constanța.PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: Firme Constanța. Firmă nouă de transporturi rutiere de mărfuri, înființată în Tortoman

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.