Firme Constanța Negrilă Gabriel Darie cedează 99% din firma Gryne Agro Operator SRL

foto: pexels
  • Totodată, în aceeași ședință s-a decis numirea lui Constantin Gîrtone în funcție de administrator, pentru 50 de ani
  • Societatea Gryne Agro Operator SRL s-a înființat în mai 2012, având ca activitate principală cultivarea cerealelor
  • Negrilă Gabriel Darie  este administrator și director general la S.C.U.T. SA din ianuarie 2022
 
În Monitorul Oficial al României, a fost publicată decizia luată în 19 aprilie 2023 de către Gryne Agro Operator SRL. Decizia s-a afișat la data de 6 iunie 2023.
 
Așadar, asociatul unic Gabriel Darie Negrilă a decis cesionarea unui număr de 19 părți sociale către Gîrtone Constantin, care devine, așadar asociat majoritar. În urma modificărilor Negrilă Gabriel Darie rămâne cu 1% din capitalul social, pe când Constantin Gîrtone va deține 99%.
 
Totodată, în aceeași ședință s-a decis numirea lui Constantin Gîrtone în funcție de administrator, pentru 50 de ani. Administrarea se va face concomitent cu Negrilă Gabriel Darie.
 
 
Gryne Agro Operator SRL
 
Societatea Gryne Agro Operator SRL s-a înființat în mai 2012, având ca activitate principală cultivarea cerealelor, sediul social în Cobadin, asociat unic și administrator fiind Negrilă Gabriel Darie.
 
În aprilie 2016 asociatul unic Negrilă Gabriel Darie extinde obiectul de activitate și deschide punct de lucru în Mamaia, zona Butoaie C3 (Bicaz-Savoy). Negrilă Gabriel Darie cesionează 99% și declină administrarea firmei către Gîrtone Constantin din Cobadin.
 
Negrilă Gabriel Darie
 

Este administrator și director general la S.C.U.T. SA din ianuarie 2022. L-a înlocuit pe Frățilă Constantin
 
Mai mult, Negrilă Gabriel Darie este asociat /administrator  în Gryne Agro Operator SRL (2012) și MDL Mirror SRL (2019),  administrează societățile Consulting & Construction Investments SA (2004), S.C.U.T. SA (1991), New Love Construct SA (2019) și Kronstadt Papier Technik SRL (2001) com. Sânpetru, Brașov. 

 
Negrilă Gabriel Darie este cenzor din 2017 la Consulting & Construction Investments SA (2004), cât și cenzor la Kronstadt Papier Technik SRL (2001) din 2023 , la propunerea acționarilor Oprica Nicolae, Frățilă Mihaela și Constantin.
 
Negrilă Gabriel Darie mai apare ca cenzor la New Love Construct SA (2019) din noiembrie 2022, la propunerea acționarilor  Arion Cosmin (70%) și Goșiu Mihai Mădălin (30%), alături de Trașcu Aurel și Sufragiu Mariana.
 
 
În anul 2017, acționarii societății Consulting & Construction Investments SA (2004), Saioc Mihaela (60%) și Stancu George Cosmin (40%), hotărăsc schimbarea formei juridice din SRL în SA cu acțiuni la purtătorși numesc în anul 2017comisia de cenzori reprezenatată de Negrilă Gabriel Darie alături de Ivașcu Gheorghe și Trașcu Aurel.
 
Societatea Consulting & Construction Investments SA (2004), care a fost SRL până în 2017, a fost înființată de către Stancu Mihaela și a purtat numele Mașini Unelte Tipotex SRL, nume la care a renunțat în anul 2008.
 
Afacerile familiei Frățilă - Fuziune prin absorție
 
În monitorul oficial 6234/5.11.2008 a fost publicat Proiectul de fuziune prin absorție prin care societatea Consulting & Construction Investments SRL (2004), prin asociat unic Stancu Mihaela,  a absorbit societățile Com Auto Star SRL (1994) , Tomis Technics SRL (2003) și Antigua Serv SRL (2000). Toate cele trei societăți absorbite au ca asociați majoritari sau unici familia Frățilă Valentin Marian și Constantin.
 
Parteneriate din trecutul societății Consulting & Construction Investments SSRL (2004) care merită reamintite sunt cu societatea A. Group Company - Ovidiu Logistic SRL (în prezent radiată), Guliu Iancu cesionează către reprezentant Stancu Mihaela 95% și Stancu George Cosmin 5% (Mof. 6195/2009).
 
În 2010 societatea este cooptată în Ecoprefconstruct SRL cu 20%, alături de asociați celebri, Compania de Servicii și Consultanță SA, Hanți Romeo, Vasile Costea, Iordache Carmen Celestina și Lucian Lazia.
 
 


PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
SCUT SA, răspuns de la Primăria Constanța privind investiția de pe strada Baba Novac
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.