Firme cu istoric în licitațiile organizate de Primăria Constanța și-au mai adjudecat câteva contracte

Primăria Constanța a atribuit un contract pe mai multe loturi privind elaborarea documentațiilor tehnico-economice aferente a cinci obiective de investiții din municipiul Constanța.
 
Contractul vizează:
- Lot 1 - Elaborarea documentației tehnico-economice aferente obiectivului de investiții
„Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic «Traian», Constanța (studii de teren, expertiză tehnică, audit energetic, DALI)“
 
- Lot 2 - Elaborarea documentației tehnico-economice aferente obiectivului de investiții „Restaurarea Muzeului de Artă Populară, Constanța (studii de teren - studiu topografic, expertiză tehnică, DALI, altele- studiu istoric, documentar fotografic“;
 
- Lot 3 - Elaborarea documentației tehnico-economice aferente obiectivului de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Spitalul Municipal Constanța (studii de teren expertiză tehnică, DALI);
 
- Lot 4 - Elaborarea documentației tehnico-economice aferente obiectivului de investiții Cresterea eficientei energetice a imobilului „Liceul Teoretic «Decebal» Constanța (studii de teren, expertiză tehnică, audit energetic, DALI)
 
- Lot 5 - Elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivului de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Colegiul Național «Mircea cel Bătrân» Constanța (DALI, altele - studiu istoric).


Valoarea totală finală a contractelor este de

596.000 de lei. Lotul 4 al contractului a fost atribuit societății Techmedia Electronics SRL, cu sediul în Botoșani. Valoarea finală a contractului pentru lotul 4 a fost de 97.000 de lei fără TVA. Și contractele pentru loturile 3 și 1 au fost câștigate de aceeași societate comercială. Valoarea finală a contractului pentru lotul 3 a fost de 188.000 de lei fără TVA iar valoarea contractului pentru lotul 1, de  87.000 de lei fără TVA.
 
Societatea botoșăneană a mai câștigat în 2017 un contract scos la licitație de municipalitatea din Constanța. Atunci a fost vorba despre „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic «Ovidius»“ (studii de teren - studiu topografic, DALI, altele - analiză cost beneficiu, documentații pentru obținerea avizelor/acordurilor și studiu privind posibilitatea utilizării de sisteme alternative de eficiență ridicată)“. Societatea  și-a adjudecat atunci contractul la o valoare de 68.000 de lei.

 
Contractul pentru lotul 5 l-a adjudecat societatea High Construct Project SRL, cu sediul social în Constanța, valoarea totală finală a contractului fiind de 99.500 de lei fără TVA.
Aceeași societate și-a adjudecat și contractul pentru lotul 2, valoarea acestuia fiind de
124.509 lei fără TVA.
 
Facem mențiunea că High Construct Project SRL a mai câștigat la începutul anului o altă licitație organizată de Primăria Constanța, valoarea totală finală a contractelor fiind de 263.000 de lei.
 

High Construct Project SRL, în datele Registrului Comerțului


Societatea a fost înființată în 2010. Unic asociat și administrator este Tudorel Marius Constantin. Domeniul de activitate vizează activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea. Potrivit Registrului Comerțului, societatea are toate impozitele și taxele plătite la zi, a înregistrat în 2016 un profit de 114.491 de lei și are o cifră de afaceri de 189.498 de lei.
 

Techmedia Electronics SRL, în datele Registrului Comerțului 

 
Așa cum rezultă din datele Registrului Comerțului, firma a fost înființată în anul 2008 și are sediul social în municipiul Botoșani. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Societatea este deținută Constantin Buză, născut pe 20.05.1985, în Botoșani, cu 65% din capitalul social, și Mihai Buză, născut pe 13.04.1983, în Botoșani, cu 35% din capitalul social. Cei doi asociați sunt și administratorii societății, care se ocupă de comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet.

Citește și:

Constanța. Primăria a atribuit un contract privind studii de fezabilitate pentru reabilitarea Teatrului de Stat și a patru școli din municipiu

 
Contractul „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic «Ovidius»“, adjudecat de o firmă din Botoșani (document)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Lenox Prod SRL, furnizorul de bocanci de protecție la SNTFC „CFR Călători“ SA

16 Apr 2024 270

Cumpărări directe Constanța În satul Moșneni, comuna 23 August, se va construi un teren de sport multifuncțional (DOCUMENT)

16 Apr 2024 454

Afaceri Constanța Restaurantul Barchetta, complexul de căsuțe din satul de vacanță și Fabrica de Gheață din Neptun pot fi închiriate. Licitația este organizată de Neptun Olimp SA (DOCUMENT)

15 Apr 2024 581

Licitații Constanța Străzile din comuna Dobromir și satul Lespezi, reabilitate și modernizate cu bani din PNDR (DOCUMENT)

15 Apr 2024 646

Administrația Chițac bagă peste 1,4 milioane de euro în noul sediu al Poliției Locale Constanța

13 Apr 2024 749

Primăria comunei Tuzla, județul Constanța, achiziționează servicii de salvare acvatică

13 Apr 2024 420

Cumpărări directe Armis Aqua SRL va încasa de la Primăria Eforie peste 350.000 de lei pentru reabilitarea foișoarelor și posturilor salvamarilor (DOCUMENTE)

12 Apr 2024 491

Licitații Constanța Investiție estimată la trei milioane de euro pentru creșterea eficienței energetice a Liceului Tehnologic Tomis (DOCUMENT)

12 Apr 2024 449

Primăria Constanța caută medici veterinari de liberă practică. Contractul de peste 3,2 milioane de lei, scos la licitație (DOCUMENT)

12 Apr 2024 439

Teren de pe Aleea Universității din Constanța, vândut la licitație

11 Apr 2024 883

Primăria Constanța vinde la licitație un teren de pe strada Flămânda

11 Apr 2024 465

Primăria Albești, județul Constanța, reabilitează Școala Gimnazială „Ion Creangă“. Transpetru Serv SRL și Con Ted Company SRL vor încasa peste 1,4 milioane de lei (DOCUMENT)

10 Apr 2024 445

Primăria Comunei Amzacea, județul Constanța cumpără mobilier școlar și mobilier grădinițe pentru unitățile de învățământ din comună (DOCUMENT)

09 Apr 2024 486

Municipalitatea a demarat licitațiile pentru execuția lucrărilor de rea-bilitare termică pentru trei blocuri de pe strada Soveja din Constanța

09 Apr 2024 505

Fabrica de apă de la Crîngu se vinde pe bucăți Licitație la fiscul din Constanța pentru valorificarea bunurilor firmei Izvor M.D.Crîngu SRL, deținută de familia Comănescu (DOCUMENT)

09 Apr 2024 951