FITIC 2022 a costat 790.000 lei fără TVA! Banii i-a încasat o asociație din portofoliul Adarei Tramundana (DOCUMENTE)





Serviciile necesare pentru organizarea evenimentului Festivalul internaţional de teatru independent de la constanţa BLUE THEATRE FITIC 2022  derulate de Asociația Art Society Center au costat 790.000 lei fără TVA.

Evenimentul se derulează în perioada 27 august - 3 septembrie, vezi secțiunea „documente".

Asociației ART Society Center cu sediul social în Constanța, pe strada Bogdan Vodă 63.

Potrivit datelor solicite la Ministerul Justiției, Asociația a fost înființată în 2018 iar fondatorii și membrii Consiliului Director al ONG-ului sunt: Alexandru Ghiță, Valentin Cătălin Ispas și Dumitru Bunduc.

În ultimul an fiscal, ONG a raportat 0 angajați, încasări de 639.654 lei și un profit de 97.218 lei.

În spatele acestei Asociații se află aceeași Anamaria Tramundana (n.r.Adara), un personaj controversat și contestat, mai ales în instanțele de judecată de către foștii colaboratori din alte proiecte cu bani publici, pe care a „uitat” să-i mai plătească.

Prin intermediul mai multor ONG-uri pe care le-a condus, direct sau indirect, Anamaria Tramundana a derulat o serie de evenimente cu bani de la Primăria Constanța sau de la Consiliul Județean.

Amintim aici doar o parte dintre aceste ONG-uri, unele dintre ele fiind în insolvență și îndreptându-se către faliment.


Fundația Umanitară Clopot, Asociația Teatrelia, Asociația Culturală Mișcarea Teatrală pentru Educația Tineretului, Asociația Eurocult, Asociația Philson Young sunt câteva dintre asociațiile care au datorii către furnizori iar unele dintre ele au ajuns în atenția magistraților.
Și ART Society Center, poartă amprenta acesteia, numai dacă privim componența Consiliului Director, aceeași ca și în cazul Asociaţiei Culturale Teatrelia, Eurocult  sau Mișcarea Teatrală pentru Educația Tineretului.

Alexandru Ghiţă, unul dintre apropiații Adarei Tramundana este una dintre punți.

Ghiță a figurat ca asociat fondator al Asociaţiei Culturale Teatrelia și a făcut parte din Consiliul Director al acestei asociații.
 
De asemenea, Ghiţă a fost asociat și membru în Consiliul Director în Asociația Culturală „Mișcarea teatrală pentru educația tineretului“.
În Asociația Art SocietyCenter, Alexandru Ghiţă apare ca asociat și membru în Consiliul Director.       

Menționăm pentru că este relevant că de numele lui Ghiță se leagă și insolvența societății comerciale Concordance Caffe SRL, controlată de acesta.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Asociația Sine Qua Non, înființată anul acesta, a primit peste 200.000 de lei de la Primăria Constanța pentru organizarea unui simpozion

Primăria Constanța finanțează spectacolul „Scene din viața lui Constantin cel Mare”, care se va juca la situl arheologic de lângă Arhiepiscopia Tomisului

Acuzații și răspunsuri Adara Tramundana ar putea fi trasă la răspundere pentru situația financiară a Asociaţiei Culturale Mişcarea Teatrală pentru Educaţia Tineretului (documente)

Falimentul Zucilla Internaţional SRL Cererea lichidatorului judiciar Chiţu Rodica în contradictoriu cu Anamaria Tramundana, respinsă

Spectacolul va avea loc în Piața Ovidiu. 90 de minute de show de Ziua municipiului Constanța estimate la 480.000 lei fără TVA! (DOCUMENTE)
 
Adara Tramundana, puntea dintre ONG-uri şi un proces în instanţă! După ce a anulat 30 la sută din bugetul Festivalului Verii 2016, Primăria Constanţa a dat pe mâna Asociaţiei „Teatrelia“ Festivalul Iernii 2017! (document)

După ce au băgat în faliment Cafe d'Art, actualul Madame Margo Adara Tramundana şi asociata ei se apucă de gătit pentru evenimente

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.